Rayman Origins

Xbox 360, PS3, Wii
Vuodesta 1995 pelaajia ilahduttanut koominen Rayman-hahmo ottaa Rayman Origins -pelissä askeleen taaksepäin. Onneksi laadullista takapakkia ei ole tapahtunut, vaan uutuus on tehty klassisten pomppimispelien hengessä: kolmiulotteisesta pelimaailmasta on siirrytty takaisin sivuttaiseen tasohyppelyyn.

Hyväntuulinen Rayman Origins on täynnä huoliteltua ja kiinnostavaa pelattavaa. Ansojen välttäminen, vihollisten mäiskiminen, esteiden yli loikkiminen ja pisteiden haaliminen tarjoavat iloista ja intensiivistä viihdettä. Suoraviivaiset räiskintäjaksot ja vaihtoehtoiset pelihahmot piristävät puolestaan aika ajoin etenemistä.

Hauskan pelattavuuden ohella peli vetoaa kauniilla ulkoasullaan. Se on toteutettu perinteikkäällä kaksiulotteisella grafiikalla, joka näyttää täydessä teräväpiirrossa kerrassaan upealta.

Parasta Rayman Originsissa on kuitenkin sen omalaatuinen ja ihmeellinen ilmapiiri. Sekopäiset tapahtumat, hilpeä banjomusiikki ja kajahtaneet hahmot erottavat pelin massasta ja innostavat näkemään seikkailun kokonaisuudessaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Tiedätkö, arvaatko, muistatko? Tällä kertaa tietovisassa sukelletaan historiaan: Tiedätkö Suomen kuninkaan oikean nimen?

Somen supertähti Keuruulta on nyt kirjailija ja filosofian maisteri – "Nyt voin ryhtyä täysillä kehittämään uraa"

Marko Ahosen tärpit: Inside Out – mielen sopukoissa on yksi Pixarin lukuisista merkkiteoksista

Jyväskyläläinen, sinut on tanssihaastettu! Opettele yksinkertainen tanssisarja, kuvaa se ja lähetä eteenpäin

Marko Ahosen tärpit: Renny Harlin muutti elokuviensa kielen hollywoodista kiinaksi – New Year’s Even käsikirjoitusta ei herättäisi eloon Jeesuskaan

Umpikaupunkilainen emäntä alkoi kuvata maatilan eläimiä – nyt possu, aasi ja poni ovat some-tähtiä

Marko Ahosen tärpit: Mad Max – Fury Road on viiden tähden toimintaelokuva ja tyylilajinsa suuri merkkiteos

Nämä tarinat kuulostavat saduilta, mutta ovat täyttä totta! Kuningas söi itsensä hengiltä, toinen ei peseytynyt koskaan, kolmas juoksi alasti pitkin katuja...

Laajavuoren Pirunluola voi olla suuren maailman luoliin verrattuna kesy, mutta siitä kerrotut tarinat jylisevät kolmiodraamaa ja kuolemanpelkoa

Marko Ahosen tärpit: Klassikko Cinema Paradiso kertoo elokuvan voimasta kauniisti ja koskettavasti

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.