Rayman Origins

Xbox 360, PS3, Wii
Vuodesta 1995 pelaajia ilahduttanut koominen Rayman-hahmo ottaa Rayman Origins -pelissä askeleen taaksepäin. Onneksi laadullista takapakkia ei ole tapahtunut, vaan uutuus on tehty klassisten pomppimispelien hengessä: kolmiulotteisesta pelimaailmasta on siirrytty takaisin sivuttaiseen tasohyppelyyn.

Hyväntuulinen Rayman Origins on täynnä huoliteltua ja kiinnostavaa pelattavaa. Ansojen välttäminen, vihollisten mäiskiminen, esteiden yli loikkiminen ja pisteiden haaliminen tarjoavat iloista ja intensiivistä viihdettä. Suoraviivaiset räiskintäjaksot ja vaihtoehtoiset pelihahmot piristävät puolestaan aika ajoin etenemistä.

Hauskan pelattavuuden ohella peli vetoaa kauniilla ulkoasullaan. Se on toteutettu perinteikkäällä kaksiulotteisella grafiikalla, joka näyttää täydessä teräväpiirrossa kerrassaan upealta.

Parasta Rayman Originsissa on kuitenkin sen omalaatuinen ja ihmeellinen ilmapiiri. Sekopäiset tapahtumat, hilpeä banjomusiikki ja kajahtaneet hahmot erottavat pelin massasta ja innostavat näkemään seikkailun kokonaisuudessaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.