Rise of the Tomb Raider

Seikkailija Lara Croft teki onnistuneen paluun vuonna 2013. Uusi Lara oli aiempaa nuorempi, realistisempi ja inhimillisempi. Samalla linjalla jatketaan Rise of the Tomb Raidersissa, paitsi että pelillisesti vieläkin paremmin.

Lara Croft matkustaa jälleen ympäri maailmaa, etsii aarteita, taistelee roistoja vastaan ja siinä sivussa yrittää puhdistaa kuolleen isänsä tahriintuneen maineen. Ajallisesti palataan Laran seikkailijauran alkuun.

Kun Lara ei tutki, etene ja löydä, hän taistelee. Vaikka action toimii paremmin kuin koskaan, parhaimmillaan Rise of the Tomb Raider on suvantokohdissa.

Erityistä herkkua ovat vapaaehtoiset luolastot, joissa ideana on löytää reitti aarteen luokse. Jokainen luolasto on oma älypähkinästä, eikä pelkkä juokseminen, hyppiminen ja kiipeily riitä.

Näyttävä ja sujuva toimintaseikkailu on aina ilo, mutta ei vielä mikään syy huutaa hurraata ääneen. Rise of the Tomb Raiderin suurin valtti on erinomainen draaman taju ja rytmitys. Tutkimusmatkailijan ja taistelijan osuudet juuri oikeilla kohdillaan ja sopivan pituisia. Rise of the Tomb Raider on kaikin puolin erittäin vakuuttava pelipaketti Xbox-kansalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

Vanhat kuvat: Erimus ja Purje taistelivat voitosta Korpilahden jääraveissa

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.