Rise of the Tomb Raider

Seikkailija Lara Croft teki onnistuneen paluun vuonna 2013. Uusi Lara oli aiempaa nuorempi, realistisempi ja inhimillisempi. Samalla linjalla jatketaan Rise of the Tomb Raidersissa, paitsi että pelillisesti vieläkin paremmin.

Lara Croft matkustaa jälleen ympäri maailmaa, etsii aarteita, taistelee roistoja vastaan ja siinä sivussa yrittää puhdistaa kuolleen isänsä tahriintuneen maineen. Ajallisesti palataan Laran seikkailijauran alkuun.

Kun Lara ei tutki, etene ja löydä, hän taistelee. Vaikka action toimii paremmin kuin koskaan, parhaimmillaan Rise of the Tomb Raider on suvantokohdissa.

Erityistä herkkua ovat vapaaehtoiset luolastot, joissa ideana on löytää reitti aarteen luokse. Jokainen luolasto on oma älypähkinästä, eikä pelkkä juokseminen, hyppiminen ja kiipeily riitä.

Näyttävä ja sujuva toimintaseikkailu on aina ilo, mutta ei vielä mikään syy huutaa hurraata ääneen. Rise of the Tomb Raiderin suurin valtti on erinomainen draaman taju ja rytmitys. Tutkimusmatkailijan ja taistelijan osuudet juuri oikeilla kohdillaan ja sopivan pituisia. Rise of the Tomb Raider on kaikin puolin erittäin vakuuttava pelipaketti Xbox-kansalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.