Roccat Nyth -pelihiiri

Saksalainen pelilaitevalmistaja Roccat on profiloitunut laadukkaiden pelilisälaitteiden valmistajana. Yhtiön liiketoiminta on ollut mukavassa kasvussa, sillä ammattipelaajien ja ammattipelaajiksi pyrkivien määrä on viime vuosina ollut jatkuvassa kasvussa.

Roccat Nyth on uutuushiiri, joka eroaa valtavirrasta kohderyhmältään: siinä missä useimmat laitteet rakennetaan räiskintäpelejä silmällä pitäen, Nyth on alusta alkaen rakennettu verkon massiiviroolipeleihin. Suunnittelu näkyy erityisesti hiiren sivussa, jossa peukalolle on tarjolla hurjat 12 erikoisnappulaa. Niihin voi mukana tulevalla ohjelmistolla määritellä omia toimintoja mielensä mukaan.

Ominaisuudet eivät rajoitu erikoisnäppäimiin: hiiren istuvuutta voi säätää monipuolisesti ja lasersensori lukee pöydän pintaa käsittämättömällä tarkkuudella. Toteutukseltaan hiiri on kautta linjan loistava: materiaalit ja työn jälki ovat ensiluokkaisia.

Huippulaadun kääntöpuolena on hinta, joka Nythin tapauksessa nousee yli 100 euroon. Ostaja saa sitä mistä maksaa: Roccatin uutuus kuuluu pelihiirien parhaimmistoon ja on erityisesti kohderyhmälleen loistava hankinta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.