Rock-keikka alkaa kello kymmeneltä aamulla - mitä ihmettä?

Jyväskylän Paviljongissa nähdään kesäkuussa keikka varsin poikkeukselliseen aikaan. Suomi-rock-yhtye Jussi & The Boys nimittäin esiintyy sunnuntaina 10. kesäkuuta jo kello kymmeneltä aamulla.

Mistä moinen keikka-aika, manageri Juhani Mansikkamäki?

- Keikka on kytketty Lions-tilaisuuteen, joka loppuu jo kello 12. Kuulun Lionsiin, ja jotain ohjelmaa sille päivälle piti keksiä, Mansikkamäki selittää.

- Siinähän on määrätty riski, mutta Lionsilta jää jonkin verran porukkaa tähän tilaisuuteen. Ajattelin sitä, että jos ihmisillä ei olisi kauniina sunnuntaiaamuna muuta tekemistä eikä krapulaa, he lähtisivät sitten kävelylle Paviljonkiin ja katsomaan keikkaa, Mansikkamäki kertoo.

Lions-kokoontumiseen Jyväskylässä odotetaan noin 2500 henkeä. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on noin 700, Mansikkamäki kertoo.

Jussi & The boys on Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut rockyhtye. Kokoonpanoon kuuluvat nykyisin Jussi Raittinen, (laulu & basso), Eero Lupari (kitara ja laulu), Jari Metsberg (kitara & laulu) sekä Rudy Ryynänen (rummut & laulu).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

Vanhat kuvat: Erimus ja Purje taistelivat voitosta Korpilahden jääraveissa

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.