"Ronskia huumoria": CatCat-mimmit mukana Selviytyjät Suomi -tv-tähden sinkulla

Selviytyjät Suomi -tv-kisasta tuttu tubettaja Miska Haakana on julkaissut ensimmäisen singlensä nimeltään Kyntää ja soutaa. Sinkulla vierailevat keskisuomalaiset CatCat-mimmit Virpi ja Katja Kätkä.

– Virpiin tutustuin Selviytyjien tv-kuvauksissa ja kuvausten jälkeenkin olemme olleet vahvasti yhteydessä. Kun kerroin Virpille ja Katjalle tästä projektista, lähtivät he välittömästi messiin. Molemmilla on myös hyvin ronski huumorintaju, joten tää biisi oli sellainen, joka iski.

– Lopputuloksesta tuli sekoitus uutta, vanhaa, hauskaa ja totista. En malta odottaa, että pääsen jakamaan tämän biisin ja musavideon ihmisille, Miska Haakana kertoo tiedotteessaan.

Miska Haakana on aina halunnut tehdä musiikkia, joka kulkee käsi kädessä hänen persoonansa kanssa eli hauskaa, mukaansatempaavaa ja kieli poskella tehtyä. Selviytyjien voitto oli viimeinen signaali toteuttaa haave, näin Haakana saattoi tv-kisan voittorahoilla toteuttaa biisin ja musiikkivideon.

Musiikkivideon tarina rakentuu perinteisten suomalaisten kesähäiden ympärille, jotka keskeyttää morsian “ei niin perinteisessä hääasussa...”

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .