Rumban julkaisija osti Soundin

Viihdemediayhtiö Pop Media on ostanut Soundin liiketoiminnan A-lehdet Oy:ltä. Kauppa sisältää lehden kustannusoikeuksien lisäksi soundi.fi-verkkosivuston. Muun muassa Rumbaa kustantava Pop Media julkaisee kaupan jälkeen lähes kaikkia kotimaisia pop-musiikkilehtiä.

Soundi on vuonna 1975 perustettu musiikkilehti, jonka sisältö keskittyy pääosin kotimaiseen rockmusiikkiin. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto on noin miljoona euroa.

– Kauppa vahvistaa asemaamme Suomen johtavana musiikin ja elokuvan sisällöntuottajana. Viime vuosina liiketoimintamme fokus on ollut erityisesti digitaalinen sisällöntuotanto ja vahva Soundi-brändi hyödynnetäänkin digimedioissamme. Tavoitteemme on olla markkinajohtaja myös mobiiliuutisissa elokuvan, musiikin ja pelien aihealueilla. Tällaisen kaupan synergiaetuja ei tarvitse erikseen luetella, sanoo Pop Media Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

Tavallista musiikkilehtien lukijaa kiinnostanee enemmän se, että miten paljon myös perinteisempää rockmusiikkia ansiokkaasti huomioinut Soundi onnistuu säilyttämään sisältöjään uudessa omistuksessa. 1990-luvulla vielä rocklehtenä profiloitunutta Rumbaa on viime vuosina muokattu voimakkaasti musiikin tuoreimpia trendejä seuraavaksi julkaisuksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

Melodista metallia soittava Arion aloitti John Smith Rock -festarin Laukaassa – katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.