Salattu suru -revyy vie Topi Sorsakosken elämään

Ähtärin musiikkiteatteri tuo maaliskuussa ensi-iltaan kaupungin suuresta pojasta, muusikko Topi Sorsakoskesta kertovan Salattu suru -revyyn. Itse maestroa esittää soinilainen Jarkko Järvenpää, Helmenkalastajat-tanssiyhtyeen solisti ja kitaristi.

Revyyn käsikirjoituksen on tehnyt Sorsakosken eli Pekka Tammilehdon serkku Seppo Tammilehto. Musiikkiteatterin ohjaaja Tuula Hankaniemi toteaakin esityksen huokuvan "serkkurakkautta", sillä serkukset varttuivat Ähtärissä ja olivat läheisiä keskenään.

– Esitys välittää faktaa Pekan elämästä muutettuna revyyn muotoon. Se sisältää paljon musiikkia ja on nopeatempoinen. Mukana on 21 kappaletta, myös Agentsin ja Kalle Kiwes Blues Bandin ajoilta, Hankaniemi kertoo.

Musiikkiteatterin kaikki esiintyjät, Järvenpäätä lukuun ottamatta, ovat ähtäriläisiä. Ryhmässä on kymmenkunta näyttämöharrastajaa ja useasta muusikosta koostuva yhtye.

Revyyn harjoitukset ovat juuri alkaneet. Ensi-ilta on 14. maaliskuuta Ähtäri-hallissa. Keväällä näytöksiä on kaiken kaikkiaan 15 ja kesällä näillä näkymin 8.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .