Sami Hedbergin kanssa seurusteleva Jyväskylän tangokuningatar kertoo uuden suhteen tuomasta muutoksesta Anna-lehdessä: “Huomaan nauttivani ronskistakin huumorista”

Jyväskyläläinen tangokuningatar Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg ovat olleet pari vuoden alusta, mutta kumpikin on kommentoinut suhdetta niukasti. Molemmat ovat sanoneet lähinnä vain, että etenemme rauhallisesti. Nyt Tuupanen on antanut haastattelun Anna-lehdelle, jossa hän pui uutta suhdetta sekä avioeroaan.

– Haluaisin pitää seurusteluni täysin yksityisenä asiana, mutta sosiaalisen median kanssa on välillä vaikeaa. Siellä sortuu toisinaan hehkuttamaan kaikenlaista, Tuupanen kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Lehdessä Tuupanen kertoo, että hänen itsevarmuutensa on viimeisen vuoden aikana selvästi lisääntynyt.

– Hauskaa on myös, että olen löytänyt uusia puolia itsestäni. Huomaan nauttivani hassuttelusta ja ronskistakin huumorista. Olen hauskempi kuin tiesinkään.

Ilmeisesti ainakin osa tästä on Hedbergin ansiota.

Tuupanen oli entisen miehensä kanssa naimisissa seitsemän vuotta, ja ero oli kuulemma hyvin harkittu päätös. Pari jopa asui yhdessä vielä eronkin jälkeen.

– Kun syksyllä muutin omaan asuntoon, se tuntui uuden elämän alulta. Muutin maalta Jyväskylän keskustaan kerrostaloon, ja oli mukavaa laitella koti mieleisekseen. Kun muutin asumaan yksin, en todellakaan kiirehtinyt etsimään uutta kumppania. En mennyt esimerkiksi Tinderiin, vaan halusin vain aikaa rauhoittua, Tuupanen kertoo uusimmassa Annassa.

Tuupanen kertoo tavanneensa Hedbergin työn merkeissä.

– Välillämme on syvä henkinen yhteys. Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti.

Tuupanen on kutsuttu esiintymään Reijo Taipaleen muistokonserttiin lokakuussa.

– Reijo Taipale oli yksi suurista suosikeistani ja minulla oli ilo esiintyä muutaman kerran hänen kanssaan. Hän oli todellinen suomalaisen tangon kuningas, Saija Tuupanen sanoo konsertista kertovassa tiedotteessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .