Sarkozy vaatii rangaistuksia tekstiviestikohusta

Ranskassa kuohunta presidentti Nicolas Sarkozyn ympärillä ei näytä laantuvan. Nyt Sarkozyn lähipiiriä ravisuttaa jupakka tekstiviestistä, jossa hän vaatii rangaistuksia sanomalehdelle hänen yksityiselämäänsä koskevasta uutisoinnista. Asiasta on käynnistetty poliisitutkinta.

Sarkozy vei italialaisen ex-mallin Carla Brunin vihille viikko sitten. Viime keskiviikkona Nouvel Observateur -sanomalehti kuitenkin kirjoitti nettisivuillaan, että Sarkozy olisi lähettänyt siirappia tihkuneen tekstiviestin ex-vaimolleen Cecilia Ciganer-Albenizille vain kahdeksan päivää ennen häitä.

– Jos tulet takaisin, peruutan häät, Sarkozy viesti sanomalehden mukaan ex-vaimolleen.

Sarkozyn asianajaja suostui sanomaan, että presidentti on tehnyt valituksen "vääristelystä, tekaistujen asiakirjojen hyödyntämisestä sekä varastettujen tavaroiden hallussapidosta".

Sarkozy, 53, meni naimisiin vain neljä kuukautta sen jälkeen kun hänen 11 vuotta kestänyt avioliittonsa Ciganer-Albenizin kanssa päättyi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.