Saunaruokakilpailuun ehtii vielä

Pro Ruokakulttuuri –hanke etsii vielä tämän viikon ajan kilpailullaan uudenlaisia saunaruokia. Tavoitteena on löytää saunomisen yhteyteen ruokia, jotka ovat kotimaisista – ja mielellään paikallisista - paikallisista raaka-aineista uudella tavalla tehtyjä.

-On myös plussaa, jos ruokaan liittyy joku tarina, sanoo hankkeen projektipäällikkö Leena Pölkki.

Pölkki kannustaa lähtemään kilpailuun rennolla otteella. Resepti voi olla joko pääruoka tai esimerkiksi pikkulämmin.

Kilpailussa on ammattilaisten sarja ja harrastelijasarja. Resepti neljälle ruokailijalle sekä kuva ruuasta tulee toimittaa joko osoitteeseen minna.valipirtti@jamk.fi tai postiosoitteeseen Pro Ruokakulttuuri, Jamk, Piippukatu 3, 40100 Jyväskylä. Viimeinen päivä osallistua kilpailuun on 22. tammikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.