Singstar - Suomihitit

Sonyn Singstar-karaokepeliin on ilmestynyt niin paljon lisälevyjä, että uusi sellainen ei suuremmin innosta. Paitsi että juuri tällä kertaa innostaa, kahdesta syystä. 1: Singstar on yhä suosittu peli. 2: Uusi lisälevy sisältää juuri sitä, mitä on eniten kaivattu, suomenkielistä musiikkia. Sen kertoo jo nimikin, Singstar - Suomihitit.

Hieman yllättäen PS2- ja PS3-versiot poikkeavat jonkin verran toisistaan. Kakkosen levyllä on 25 biisiä ja kolmosen 30. Joten jos haluat välttämättä laulaa esimerkiksi Eppu Normaalin Baarikärpästä tai Kotiteollisuuden modernia klassikkoa Minä olen, silloin on pakko turvautua Playstation 3:n Suomihitteihin. Eppujen Murheellisten laulujen maa löytyy kummaltakin levyltä.

Kaikkia biisejä on tässä turha mainita. Ne löytyvät netistä helposti. Ajallisesti liikutaan kasarista (Dingo: Levoton tuhkimo) noin nykypäivään ( Jenni Vartiainen: En Halua Kuolla Tänä Yönä).

Playstation 3:n Singstar-laulajat pääsevät käsiksi myös nettikauppaan, josta voi ostaa yksittäisiä biisejä tai erilaisia paketteja.

Tätä kirjoittaessani Singstar-netistä löytyy 1259 laulua. Näin voidaan myydä marginaalisempaakin kamaa, kun levylle taas kannattaa prässätä vain hit-

tejä. Esimerkiksi yksi uusim-

mista paketeista sisältää viisi Fears for Tears -yhtyeen klassikkoa.

Singstar - Suomihitit (testattu: PS2, saatavilla: PS3)