Singstar - Suomihitit

Sonyn Singstar-karaokepeliin on ilmestynyt niin paljon lisälevyjä, että uusi sellainen ei suuremmin innosta. Paitsi että juuri tällä kertaa innostaa, kahdesta syystä. 1: Singstar on yhä suosittu peli. 2: Uusi lisälevy sisältää juuri sitä, mitä on eniten kaivattu, suomenkielistä musiikkia. Sen kertoo jo nimikin, Singstar - Suomihitit.

Hieman yllättäen PS2- ja PS3-versiot poikkeavat jonkin verran toisistaan. Kakkosen levyllä on 25 biisiä ja kolmosen 30. Joten jos haluat välttämättä laulaa esimerkiksi Eppu Normaalin Baarikärpästä tai Kotiteollisuuden modernia klassikkoa Minä olen, silloin on pakko turvautua Playstation 3:n Suomihitteihin. Eppujen Murheellisten laulujen maa löytyy kummaltakin levyltä.

Kaikkia biisejä on tässä turha mainita. Ne löytyvät netistä helposti. Ajallisesti liikutaan kasarista (Dingo: Levoton tuhkimo) noin nykypäivään ( Jenni Vartiainen: En Halua Kuolla Tänä Yönä).

Playstation 3:n Singstar-laulajat pääsevät käsiksi myös nettikauppaan, josta voi ostaa yksittäisiä biisejä tai erilaisia paketteja.

Tätä kirjoittaessani Singstar-netistä löytyy 1259 laulua. Näin voidaan myydä marginaalisempaakin kamaa, kun levylle taas kannattaa prässätä vain hit-

tejä. Esimerkiksi yksi uusim-

mista paketeista sisältää viisi Fears for Tears -yhtyeen klassikkoa.

Singstar - Suomihitit (testattu: PS2, saatavilla: PS3)

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläiskaunotar Lotta Näkyvä putosi Selviytyjistä – "Omat liittolaiset pettivät"

Pitkittynyttä vaivaa varten määrätty antibioottikuuri toi Merja Kohvakalle yöunet vievän allergian, ja se saattoi pelastaa hänen henkensä: "Se oli onnekas yskä"

Pentti Särkiojan, 80, olympialaiset lähestyvät puolen vuosisadan ikää, eikä Pylkönmäen Yrittävän puheenjohtajan pesti ole loppumassa – "Joskus talkootunteja kertyi liikaakin, mutta olen tykännyt tästä touhusta"

Arman Alizadille talousohjelma Youtubeen

Jyväskylään jo kolmas Aito Döner -ravintola

Miksi vain luonnollinen kauneus on hyväksyttyä, kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kysyy – Jyväskylässäkin kohotetaan rintoja ja muotoillaan häpyhuulia

Kun vaimo alkoi odottaa lasta, Joonas Tolvanen kirjoitti tulevalle lapselle kirjan

Mikä urheiluseura täytti 100 vuotta? Tunnetko keskisuomalaiset kansanedustajat? Mikä marja mainitaan maakuntalaulussa? – Testaa, kenellä on kaveriporukassasi paras Keski-Suomi-tietämys

Vanhanajan huonekasvit loppuvat kukkakaupoista – Löytyykö sinun kotoasi näitä klassikkokasveja?

Viitasaarelaiset naiset innostuivat neulomaan 350 paria villasukkia veteraaneille – Neuloosi jäi päälle ja nyt he kokoontuvat kerran viikossa neulomaan ja juttelemaan

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.