Sirkus saapuu taas Paviljonkiin – lavalla Suomen eturivin artistit

Viime vuoden lopulla ensimmäistä kertaa Jyväskylän Paviljonki Areenalla järjestetty pikkujoulutapahtuma PikkujouluCircus kokoaa tänäkin vuonna kokoon maan ykkösartistit. Mukana kiertueella ovat Juha Tapio, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Dingo, Chisu, Lauri Tähkä, Kaija Koo, Eppu Normaali, Vesterinen yhtyeineen, Paula Koivuniemi sekä Popeda.

Tänä vuonna Central Line Entertainment ja Jyväskylän Messut järjestävät PikkujouluCircuksen viidellä eri paikkakunnalla, ja jo aiemmin ilmoitettujen Kuopion, Helsingin, Rovaniemen, Vaasan ja Jyväskylän lisäksi kiertue sai lisäpäivän Mikkeliin. Kiertue starttaa Kuopiosta 1.11. ja päättyy Vaasaan 7.12. Jyväskylän Paviljongissa tapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä 29.–30.11.

Viime vuoden tapahtuma poiki runsaasti positiivista palautetta juhlakansalta sekä itse esiintyjiltä. Iltaa tituleerattiin kävijöiden suusta muun muassa "elämäni parhaimmaksi bileiksi", ja tunne oli sama myös järjestäjäpuolella.

– Palaute kannusti meitä viemään konseptia eteenpäin ja usea kaupunki kiinnostui tapahtumasta välittömästi, Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Jaana Kiilamaa kertoo.

PikkujouluCircus erottuu muista pikkujoulutapahtumista elämyksellisyydellään ja visuaalisuudellaan. Tavoitteena on järjestäjien mukaan tuoda pimeän talven keskelle värikäs sirkus. Onnistuneen toteutuksen kannalta tärkeässä asemassa Jyväskylän Messujen oman osaamisen lisäksi ovat ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Keskisuomalainen Oyj on mukana järjestämässä tapahtumaa.

– Halusimme tehdä jotain hieman erilaista kuin pelkän keikkatapahtuman ja lähdimme kehittelemään sirkusteemaa illan ympärille. Se tuntui herkulliselta aihiolta ohjelman ja somistuksen kannalta. Juhlakansaa kannustetaan osallistumaan myös pukeutumalla teeman mukaan, Kiilamaa kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .