Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless Gaming Headset

Kotirauhan takaamiseksi yhä useampi pelaaja uppoutuu pelien äänimaailmaan kuulokkeiden kautta. Vaikka normaalit mallit kelpaavat moneen käyttöön, eri valmistajat ovat tuoneet markkinoille kymmeniä erityisesti pelikäyttöön suunnattuja malleja.

Erityisesti äänikorteistaan tunnettu Creative on lähtenyt sekin kilpaan useilla malleillaan. Yhtiön Sound Blaster -brändin alaisuudessa kaupattava Tactic3D Rage Wireless kuuluu tarjonnan keskikastiin. Laite kosiskelee pelaajia erityisesti langattomuudella, sillä akuilla toimivat kuulokkeet kytketään johdon päähän vain latauksen ajaksi.

Kuulokkeet sopivat pelikäyttöön hyvin: mukana on tuki tilaäänelle ja akku kestää valmistajan mukaan yhdellä latauksella 16 tunnin ajan. Korvatuntuma on hyvä, sillä kuulokkeiden kuppiosan muotoilu on tehty taiten.

Suurin käyttömukavuutta haittaava tekijä on paino, jota kerryttävät lähinnä laitteelle käyttövoimaa antavat akut. Myös äänenlaadussa Creative jää korvakuulolla jälkeen hintavammista kilpailijoistaan, mutta tasapainoisen kokonaisuuden vuoksi kuulokkeita on helppo suositella kaikille pc-pelaajille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.