Sukupolvensa suosikkisarja palaa Ylen kanaville

TV1 esittää Sydämen asialla -tv-sarjan kaikki 372 jaksoa maanantaista alkaen.

Yksi rakastetuimmista tv-sarjoista koskaan palaa Ylen kanaville maanantaina 25. helmikuuta. TV1 alkaa näyttää maanantaista perjantaihin kello 10–10.50 sijoittuvaa Sydämen asialla -tv-sarjaa. Sarjasta esitetään kaikki sen 372 jaksoa.

Yorkshiren idyllisiin nummimaisemiin istutettu brittiläinen draamasarja sijoittuu 1960-luvun kuvitteelliseen Aidensfieldin kylään ja sen läheisen pikkukaupungin Ashlfordlyn poliisiasemalle. Suosikkisarjan aloitusjaksossa nuori, oikeamielinen poliisikonstaapeli Nick Rowan (Nick Berry) jättää taakseen sumuisen Lontoon ja muuttaa yhdessä lääkärivaimonsa Katen (Niamh Cusack) kanssa tämän kotiseudulle Yorkshireen.

Ashfordlyn pienellä poliisiasemalla seutukunnan järjestyksestä huolehtivat ylikonstaapeli Oscar Blaketon (Derek Fowlds), konstaapeli Alfred ”Alf” Ventress (William Simons) ja konstaapeli Philip ”Phil” Bellamy (Mark Jordon).

Sarjaan kuuluvat olennaisina osina paikallinen pubi, huoltamo, maatilat, kartano sekä seutukunnan oma kepulimies Claude Jeremiah Greengrass (Bill Maynard), joka elää laillisuuden ja laittomuuden rajamailla jäämättä koskaan oikeasti kiinni.

Sarjan menestys perustuu siihen, että epäonni kääntyy aina lopulta onneksi ja rakkaudeksi, joten sarjan tunne on hyvin positiivinen. Lisäksi sarjassa ei ole rajua väkivaltaa vasta kuin se viimeisissä jaksoissa.

Sarjan suosion kruunaa tarttuva tunnussävel, joka on alun perin Buddy Hollyn tunnetuksi tekemä Heartbeat.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .