Sunnuntain 13.11. elokuvat

M:I III - Vaarallinen tehtävä III

Kolmas Vaarallinen tehtävä (Mission: Impossible III, 2006) on sarjan paras elokuva. Juonessa on nyt jopa hieman järkeä ja toimintakohtaukset ovat komeita. Tom Cruise on kova jätkä juoksemaan.

Nelonen klo 21.00-23.35

Erään murhan anatomia

Klassikko Erään murhan anatomia (Anatomy of a Murder, 1959) on herkkua meille oikeussalijännäreiden ystäville. Pikkukaupungissa asuva lakimies (James Stewart) puolustaa oikeudessa upseeria, jota syytetään vaimonsa oletetun raiskaajan tappamisesta.

Yle Teema klo 18.00-20.35

Kevät koittaa Hitlerille

Mel Brooksin farssi Kevät koittaa Hitlerille on yksi elokuvahistorian hauskimmista komedioista. Siitä tehtiin menestysmusikaali, ja nyt TV5 esittää sen filmatisoinnin (The Producers, 2005). C-luokan Broadway-tuottaja (Nathan Lane) ja tämän kirjanpitäjä (Matthew Broderick) aikovat rikastua varmalla flopilla, Hitler-aiheisella musikaalilla.

TV5 klo 21.00-23.30

Blondien kosto

Teinityttökomedia Blondien kosto (Legally Blondes, 2009) ei alita rimaa, vaan ei viitsi edes hakea rimaa varastosta. Brittiblondiserkukset muuttavat Kaliforniaan ja yrittävät sopeutua paikalliseen tyyliin.

MTV3 klo 15.00-16.40

Vincent tahtoo merelle

Saksalainen draamakomedia Vincent tahtoo merelle (Vincent will meer, 2010) on erilainen kasvukertomus ja road-movie. Touretten syndroomasta kärsivä nuorimies Vincent karkaa hoitokodista yhdessä kahden muun potilaan kanssa. Kolmikko haluaa Italiaan, missä Vincent aikoo toteuttaa äitinsä viimeisen toivomuksen. Elokuvasta puuttuu vammaisdraamoille turhan tyypillinen holhoaminen ja imelyys.

FST5 klo 21.00-22.30

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Suomeen saapuva Ed Sheeran on aikamme suurin kitarasankari – katso video, jos et usko

Kaatui, mutta voitti – Lasse Virénin legendaarinen urheilutarina ei unohdu

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.