Sunnuntain 15.7. elokuvat

Sehän käy kuin leikiten

W.C. Fields on elokuvahistorian hauskimpia koomikoita. Klassikossa Sehän käy kuin leikiten (It’s a Gilf, 1934) hän on tuttu viinaanmenevä känkkäränkkä, joka on jäänyt vaimonsa tossun alle.

Date Movie

Komedian täystuhokaksikko Aaron Seltzer ja Jason Friedberg tekevät sen jälleen. Romanttisia komedioita parodioiva Date Movie (2006) ei tiedä edes sitä, mitä termi parodia tarkoittaa.

Marigold

B-luokan amerikkalainen näyttelijätär (Ali Lantern) jämähtää Intian Goalle ilman rahaa ja matkatavaroita, joten nainen päättää ryhtyä Bollywood-tähdeksi. Hän rakastuu paikalliseen koreografiin (Salman Khan). Hollywoodin ja Bollywoodin yhdistäminen on aina hyvä idea, mutta tällä kertaa toteutus ei toimi. Musiikki on tärkeässä asemassa mutta yhdentekevää.

Praha

Isän kuolema vie Christopherin (Mads Mikkelsen) ja hänen vaimonsa (Stina Stengade) Prahaan, missä avioliiton ongelmat nousevat pinnalle. Draamassa Praha (Prag, 2006) puhutaan paljon vakavia.

Pinnan alla

Seikkailujännärissä Pinnan alla (Into the Blue, 2005) etsitään aarretta Bahaman vesista. Oikeasti kyse on kahdesta kauniista naisesta ja kahdesta komeasta miehestä uima-asuissaan. Jessica Alba bikineissä, swing!

Rajattu maa

Draama Rajattu maa (Crossing Over, 2009) kertoo Crush-tyyliin useita tarinoita erilaisista ihmisistä. Keskushenkilöksi nousee rankkaa ja vaativaa työtä tekevä losangelesilainen poliisi (Harrison Ford).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.