Suomalainen alastonmalli: "Enemmän minua jännittää musiikkivideon kuvauksissa"

Kun nyttemmin amerikkalaistunut Tiina Keskitupa-Smith aloitti mallin töiden etsinnän ja kuvaamisen, hän ei ikinä ajatellut, että hänestä tulisi alastonmalli. Mutta nyt hän todellakin kuvaa suurimmaksi osaksi nude- ja eroottisia kuvia.

– Tein muutamat palkattomat kuvaukset, kun aloitin 26-vuotiaana, saadakseni portfolion. Sitten yksi kuvaaja bongasi minut torilla Englannissa. Hän oli nähnyt minut netissä. Hän buukkasi minut ekoihin palkallisiin nudestudiokuvauksiin.

– Ensimmäinen kerta jännitti vähän, esimerkiksi kun oli taukoa kuvauksista laitoin aamutakin päälle. Nykyään olen tauoillakin alasti. Mutta sen ensimmäisen kuvauksen jälkeen ei ole jännittänyt. Enemmän minua jännittävät musiikkivideoiden kuvaukset. Lisäksi minulle “paljastavampaa” on kirjoittaa.

– Tämä kuvaaja Englannissa halusi kuvata minusta rohkeampia ja eroottisempia kuvia. Niinpä paljastin kaiken kameralle. Itse tykkään enemmän nude- kuin esimerkiksi bikini- tai alusvaatekuvauksista. En tiedä mitä jotkut minusta ajattelevat, mutta ei se haittaa.

Nyt Keskitupa-Smithillä on takanaan 700 kuvausta.

– En ole tehnyt “normaalia päivätyötä” yhdeksään vuoteen. Nyt tienaan saman muutamassa tunnissa, mitä yhdeksän vuotta sitten tienasin viikossa, Tiina Keskitupa-Smith sanoo..

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .