Suomen Hilton-hotelli ei kelvannut Parisille

Tänään Suomeen saapunut seurapiirineito Paris Hilton tunnettiin ennen myöhempiä ansioitaan lähinnä Hiltonin hotellisuvun perijättärenä. Torstaina miljardöörisuvun jälkeläinen ei kuitenkaan kelpuuttanut majapaikakseen Helsingissä sijaitsevia Hilton-ketjun hotelleita.

Hän ilmeisesti yöpyy kilpailevaan Starwood Hotels -ryhmään kuuluvassa Kämpissä. Samaan hotelliin majoittuu myös Hiltonin poikaystävän Benji Maddenin bändi Good Charlotte.

Hilton Helsinki Strandin hotellipäällikkö Maiju Nevaluoma ei halunnut torstaina kertoa, harmittaako omistajasuvun perillisen valinta häntä.

– Meillä ei ole mitään kommentoitavaa, eikä tällä hetkellä kenelläkään ole edes vahvistusta hänen yöpymispaikastaan. En kommentoi tähän millään lailla, Nevaluoma sanoi iltapäivällä Keskisuomalaiselle.

Good Charlotte esiintyy illalla Helsingin jäähallissa. Lisäksi Maddenilla on myöhemmin illalla dj-keikka helsinkiläisessä yökerhossa. Myös Hiltonin kerrotaan aikovan juhlia pääkaupungin yössä.

Yhdysvaltalainen 27-vuotias Hilton on eräs maailman seuratuimmista julkkiksista. Sukutaustansa lisäksi hänet tunnetaan muun muassa töistään mallina ja näyttelijänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Paris Hilton juhli ilman rintaliivejä