Suomen kaunein koti on Muuramessa! – Katso kuvat luonnon helmassa lepäävästä keitaasta

Jyväskyläläisen lifestylebloggaaja Tiiu Purasen talo valittiin keskiviikkoiltana Suomen kauneimmaksi kodiksi MTV:llä esitetyn Suomein kaunein koti -tv-sarjan finaalissa.

Purasen koti on yksikerroksinen puutalo, joka on sisustettu vaalein sävyin. MTV:n mukaan koti on Purasen itsensä suunnittelema ja rakennuttama. Se on valmistunut vuonna 2017.

Purasen koti vei voiton kymmenen finalistin joukosta yleisöäänestyksessä. Sitä ennen kilpailun tuomarit olivat valinneet sarjaan kymmenen finalistia. Tuomaristoon kuuluivat sisustustoimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio. Voittajakoti palkittiin 10 000 eurolla.

View this post on Instagram

Tähän kuvaan kiteytyy se hetki, kun ymmärsin rakentavani talon yksin. Itselleni. Pelko oli vahvasti läsnä, mutta silti uskoin unelmaani talosta metsän siimeksessä. Täydellisestä unelmien talosta, jossa lintujen laulu kantautuisi läpi seinien. Unelmien talosta, jossa olisi hyvä elää ja hengittää. Tänään unelmieni talo valittiin Suomen kauneimmaksi, ja olen niin valtavan ylpeä talostani ja onnellinen siitä, kuinka montaa teistä taloni kosketti. Kulunut vuosi on ollut osoitus siitä, miten elämällä on tapana näyttää parhaat puolensa, kunhan vain uskaltaa. Nyt rinnallani seisoo uusi räiskyvä rakkaus ja taloni on valmis olemaan tulevaisuudessa perheemme koti. Elämässä asiat on juuri nyt kauniimmin kuin koskaan. k i i t o s

A post shared by Tiiu Piret (@tiiupiret) on

 

– Muuramessa oli talo, joka vei mun sydämen. Olen ihan mykistynyt tästä, tää oli niin ihana, Hanna Sumari hehkutti ohjelmassa.

Tuomareiden mukaan koti oli myös "kuin luonnon helmassa lepäävä seesteinen keidas".

Tiiu Puranen pitää Lainahöyhenissä-lifestyleblogia, jossa on viime aikoina käsitelty muun muassa puutalon rakentamista ja sen sisustamista. Lisäksi Purasen Instagram-tilillä on noin 11 tuhatta seuraajaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

"I'm back" – jyväskyläläinen bloggaaja Tiiu Puranen sai kaapatun Instagram-tilinsä takaisin

Suositun jyväskyläläisbloggaajan Instagram-profiili kaapattiin – "En ole varastanut tiliäsi, vaan ostin sen"