Suomen kuumimmat house-tähdet Brassa

Bra-yökerhossa nähdään perjantaina Suomen lupaavimpiin konemusiikkinimiin kuuluvat Marcus Maison ja Will Dragen eli Markus Lasanen ja Ville Kontio.

He ovat julkaisseet housea huippu-dj Armin Van Buurenin suurella Armada-levymerkillä. Armadalla huomattiin viime talvena, että kaksikon musiikki on todennäköisesti juuri sellaista housea, mitä klubiyleisö haluaa tanssia kesällä 2011. Ennustus toteutui ja biisit ovat saaneet soittoa eurooppalaisilla radiokanavilla ja yökerhoissa. Syyskuussa odottaa esiintyminen Ibizalla ja joulukuussa Singaporessa.

Kaksikon tavoitteena on menestyä maailmalla, mutta myös saada biisit soimaan isoilla suomalaisilla radiokanavilla.

Kontio kertoo, että radiossa soivassa popissa on nyt paljon vaikutteita konemusiikista. Lady Gagan ja Britney Spearsin uusimpien hittien ansiosta klubisoundista on tullut helpommin lähestyttävää musiikkia myös peruspopin kuuntelijoille.

Marcus Maison ja Will Dragen tekevät progressiivista housea, jossa yhdistyvät vanha house ja trance. Tyyliä kutsutaan maailmalla myös "trouseksi".

- Biisit rakentuvat hitaammin kuin tavallinen house. Meidän tavoite on, että kappaleet kiihtyisivät mahdollisimman nostattavaksi ja saataisiin kädet ilmaan -meininkiä, Kontio sanoo.

Kaksikon Withney Houston -biisi muistuttaa kuluneen vuoden kovinta house-hittiä Duck Saucen Barbra Streisandia.

- Haluttiin tehdä kesäbiisi, joka on menevä ja groovaava. Kokeiltiin, mitä tapahtuu, jos käytettäisiin samantyyppisiä vokaaleja kuin Barbra Streisandissa.

Miksi valitsitte Whitney Houstonin nimen kertosäkeeseen?

- Lady Gaga ja muut musiikki mogulit kävivät mielessä, mutta Whitney Houston oli se voittajavalinta.

Marcus Maison & Will Dragen Withney Houston

http://www.youtube.com/watch?v=mesnqCy9LCs

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.