SuomiTV aikoo lisätä suomalaista ohjelmaa

SuomiTV:llä nähdään tulevaisuudessa enemmän Suomessa tehtyä ohjelmaa. Kanavan ostanut Fox International Channels kaavailee lisäävänsä suomalaisten ohjelmien osuutta kanavalla.

Yhtiön Pohjoismaiden ja Baltian johtaja Åse Ytreland toivottaa tervetulleiksi tarjoukset suomalaisilta tv-tuotantoyhtiöiltä.

Fox International Channels (FIC) on osa Rupert Murdochin johtamaa ylikansallista mediakonserni News Corporationia. SuomiTV on yhtiölle ensimmäinen yleisjakelussa oleva eurooppalainen kanava. Aikaisemmin FIC on toiminut vain maksutelevision puolella. Ytreland ei vielä paljasta minkälaisia uudistuksia ja uusia ohjelmia kanavalle on tulossa.

Toimilupa edellyttää, että SuomiTV:llä on päivittäiset uutislähetykset, ja näin on tarkoitus jatkaa. Kanavan luovuttua omasta uutistoimituksestaan uutislähetykset tuottaa Suomen Tietotoimisto. Uutiset luetaan tällä haavaa webcamille ja ne kestävät kaksi ja puoli minuuttia.

- Tämä asia on työn alla, selvitämme miten uutisia kehitetään. Toistaiseksi jatkamme nykyisellä mallilla.

Ytreland vaikenee myös suunnitelmista urheilun osalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Suomeen saapuva Ed Sheeran on aikamme suurin kitarasankari – katso video, jos et usko

Kaatui, mutta voitti – Lasse Virénin legendaarinen urheilutarina ei unohdu

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.