Silminnäkijä yllättyi: Aki Nikkinen palasi Salkkareihin 11 vuoden jälkeen!

Ystäviensä kanssa Helsingin Eirassa liikkunut Meri Jusslin törmäsi häkellyttävään tilanteeseen tiistaina. Tyttöporukka oli ottamassa toisistaan kuvia Huvilakadulla, kun he huomasivat näyttelijä Sami Uotilan seisovan kadun toisella puolella.

Huippusuositun Salatut elämät -sarjan keskiössä oleva Pihlajakatu on todellisuudessa Huvilakatu. Kadulla kuvataan sarjan ulkona tapahtuvia kohtauksia.

Uotila esittii sarjassa hämärähommia tehnyttä Aki Nikkistä vuodesta 1999 alkaen. Nikkinen poistui sarjasta jo 11 vuotta sitten, mutta moni sarjan fani toivoo suosikkihahmon paluuta.

– Otettiin siinä kavereiden kanssa pari kuvaa ja katsottiin ympärille, että näkikö kukaan. Sitten huomasimmekin Aki Nikkisen jonkun miehen kanssa tien toisella puolella. Siellä he naureskelivat, ehkä meidän jutuille, Jusslin kertoo.

Vieressä ehkä tuottaja

Huvilakadun läheisyydessä asuva Jusslin sanoo kaveriporukan pohtineen, viittaako Uotilan liikkuminen alueella hänen paluuseen sarjaan.

– Niin me heti ajateltiin, että se on palaamassa sarjaan. Yksi kavereista olikin sitä mieltä, että Uotilan vieressä seisonut mies oli joku tuottaja, kun ei näyttänyt yhtään näyttelijältä.

Jusslin kuvailee Uotilan vaikuttaneen hyväntuuliselta.

– Hän naureskeli paljon. Muuten hän näytti ihan samalta kuin ennenkin. Hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja hiukset oli vedetty taakse.

Pukeutumistyyli on sama kuin Aki Nikkisellä hahmon esiintyessä Salatuissa elämissä.

Ruutuun ensi keväänä?

Uotila sanoi lokakuun alussa MTV3:n haastattelussa, että Salattuihin elämiin palaaminen on mahdollista.

– Aiemmin olin hyvin jyrkkä sen suhteen, etten koskaan palaisi sarjaan, mutta nyt kun aikaa on kulunut, suhtautuminen on muuttunut. Paluu ei ole enää täysin mahdoton ajatus. En ole polttanut siltoja tai sulkenut ovia. Aki Nikkisen paluu on mahdollista, mutta ei aivan lähitulevaisuudessa, Uotila kommentoi.

Salattujen elämien jaksot esitetään televisiossa noin puolen vuoden kuluttua niiden kuvauksista. Jos Uotila osallistui Huvilakadulla sarjan kuvauksiin, hänen hahmonsa näkyy ruudussa viimeistään ensi keväänä.

Keskisuomalainen ei tavoittanut Salattujen elämien tuottajaa Marko Äijöä kommentoimaan Nikkisen paluuta.