Suosittu musalehti tuli tiensä päähän

Rumba ilmestyy viimeisen kerran paperisena toukokuun lopulla.

Legendaarinen musiikkilehti Rumba on tullut tiensä päähän. Lehden viimeinen numero ilmestyy 24. toukokuuta. Lehden kustantajana on toiminut Pop Media Oy.

Vuodesta 1983 lähtien ilmestynyt Rumba on ollut merkittävä julkaisu sekä musiikkijournalismin että journalismin saralla ylipäänsä. Moni merkittävä toimittaja on aloittanut uransa Rumbassa. Rumban päätoimittajina ovat toimineet Rami Kuusinen, Kimmo Miettinen, Leena Lehtinen, Kari Kivelä, Ilkka Mattila, Virve Valli, Jari Mäkäräinen, Mikko Aaltonen, Viljami Puustinen, Teemu Fiilin, Saku Schildt ja Jukka Hätinen.

Lehden taustajoukoissa on toiminut tunnettuja kulttuurivaikuttajia, kuten Pekka Haavisto, Pasi Heikura, Simo Frangén, Arto Nyberg, Heidi Hautala ja Perttu Häkkinen.

Ensimmäisen numeron kannessa oli Musta Paraati. Lehteä on julkaistu 678 numeroa, viimeinen numero mukaan laskettuna. Rumban julkaisu jatkuu verkossa osoitteessa www.rumba.fi.

Lehden viimeiseksi päätoimittajaksi jää Jukka Hätinen.

Kustannusyhtiön viimeinen viesti on karuton: "Kiitämme nöyrästi kaikkia lehden päätoimittajia, tekijöitä, tilaajia, lukijoita, mainostajia, tukijoita ja yhteistyökumppaneita. Matka oli välillä raskas, mutta antoisa. Kiitos Rami Kuusinen (perustajia). Tarina jatkuu.

Lehden tilaajia informoidaan myöhemmin kirjeitse. Lehden irtonumero on 9,80 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .