Syksyn trendifarkut ovat kapeat ja tummat

Kapea linja jatkaa valtatrendinä farkuissa myös tänä syksynä. Värit farkuissa ovat tummia ja hieman tai ei lainkaan kulutettuja. Kapean lahkeen vastapainona muodissa ovat myös todella leveät lahkeet.

- Napaan asti ulottuva korkea vyötärö on nyt hyvin trendikäs piirre farkuissa. Korkea vyötärö on otettu naisten keskuudessa kyllä hyvin vastaan, sillä monille se toimii lantiofarkkuja paremmin, osastopäällikkö Johanna Arrimo Vero Moda Forumista kertoo.

Trendikkäitä ovat Arrimon mukaan myös siistimmät, prässeillä varustetut farkut, jotka toimivat niin töissä kuin iltamenoissa.

- Vaikka talvea kohti ollaankin menossa, myös keväältä tuttu 7/8-farkku jatkaa edelleen muodissa.

Syksyn trendifarkut ovat Arrimon mukaan pelkistettyjä. Yksityiskohtina toimivat lähinnä leikkaukset ja tehosteväriset tikkaukset.

- Trendikkäästi yhdistettäessä kapeat farkut saavat kaverikseen reilumman yläosan kuten tunikan, collegen tai neuleen. Niukat poolot ja paitapuserot puolestaan puetaan korkean vyötärön sisään, Arrimo opastaa.Farkut joka vartalolle

Vaikka farkkutrendi suosii hyvin niukkaa linjaa, kapeat lahkeet jakavat Arrimon mukaan mielipiteitä.

- Ihan pillit farkut vaativat hieman totuttelua. Sen sijaan suora lahje ja bootcut sopivat useimmille.

Korkeavyötäröisten farkkujen valitseminen sen sijaan ei edellytä erityistä rohkeutta, sillä puseroa ei välttämättä tarvitse pukea housujen sisään, jolloin korkea vyötäröosa voi toimia korsetin tavoin.

- Leveät farkut käyvät myös useimmille vartaloille ja niiden yhdistäminen korollisiin kenkiin luo kantajastaan pidemmän vaikutelman, Arrimo selvittää.

Muodissa oleva tumma ja kuluttamaton pesu on myös armollisempi vartalolle kuin vaalea ja voimakkaasti kulutettu. Reilu yläosa puolestaan tasapainottaa kapeaa lahjetta.

- Naiset ovat hyvin tarkkoja siitä, millaiset farkut itselle sopivat. Ehkä naisten kuitenkin pitäisi olla vähemmän ennakkoluuloisia ja sovittaa rohkeammin erilaisia farkkumalleja, Arrimo toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.