Tämä takaisku sai Arja Korisevan itkemään

Laulaja Arja Koriseva oli tänä keväänä MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Ohjelma sai Arjan itkemään.

Pääsiäisenä nähty niin sanottu heavy-jakso koitui Korisevan kohtaloksi, kun hän joutui jättämään ohjelman ennen finaalia.

– Totta kai olisin halunnut vielä jatkaa, joten on ihan selvää, että putoaminen riipaisi. Itku siinä tuli. Olo tuntui samanaikaisesti tyhjältä ja hassulta. Apua, tähänkö tämä loppuu minun osaltani? Enkö lähdekään opettelemaan motownia? Tuntui, että olin päässyt juuri hyvään vauhtiin. Pettymys tuli väsymyksestä, mutta myös siitä, että tähän oli ladannut niin paljon.

Jos jokin jäi Korisevaa harmittamaan niin, se ettei hän päässyt laulamaan ohjelmassa yhtään isoa tunteisiin vetoavaa kappaletta.

– Olihan ooppera-aariani Ombra mai fu tunteikas, muttei niin tuttu ihmisille. Joku saattaa muistaa sen Händelin Largona esimeriksi siunaustilaisuuksista. Olen onnellinen, että sain olla mukana nimenomaan tässä jaksossa. Tulevaisuudessa haluan laulaa yhä enemmän klassista musiikkia, josta suuri yleisökin sai nyt hieman esimakua.

Parasta oppia Korisevan mukaan ohjelmassa oli itsensä haastaminen.

Tähdet, tähdet vakuutti minulle sen, että opin näköjään vaikka mitä, kun vain pakotan itseni tekemään asioita eri tavalla. Ihmisetkin hyväksyivät sen, että tein asiat toisin kuin tavallisesti.

Voimakkaimmin ohjelmassa Korisevan mieleen jäi punk-jakso, jossa hän rajuksi naiskapinalliseksi stailattuna esitti Billy Idolin Rebel Yellin.

– Se oli todella kaukana tavanomaisesta esiintymisestäni, Arja Koriseva sanoo – ja nauraa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .