Tässä on Jyväskylän seuraava tv-julkkis: Hottis-Ada

Ada Vesa, 20, lähti Hottikset-ohjelmaan hakemaan deittiseuraa.

Jyväskylän tunnetuin tv-julkkis tänä syksynä lienee Ada Vesa, 20. Hän on ensi viikolla alkavassa Hottikset-reality-tv-sarjassa yksi niistä kahdeksasta sinkusta, joka yrittää löytää itselleen helsinkiläisessä yksiössä paria ihmisistä, jotka vierailevat kimppakämpässä. Ohjelman nauhoitukset on tehty, mutta Ada ei voi kertoa lopputulemasta. Ainakaan haastatteluhetkellä naisen nimettömässä ei ollut sormusta...

Kolme vuotta sinkkuna viihtynyt Ada tykkää tehdä kynsien lisäksi promohommia. Hän on esimerkiksi esiintynyt messuilla ja toivoo jatkossakin sellaisia hommia. Pidemmällä aikavälillä kiinnostaisi työ, jossa saisi matkustaa.

Tv-ohjelmaan Ada lähti omien sanojensa mukaan "hakemaan deittiseuraa". Se, löytyikö sellainen, selviää vasta syksyn mittaan. Mutta kun ei Jyväskylässä pariin vuoreen tullut kuin pari treffitarjousta, niin miksi ei sitten kokeilla vaikka tv-ohjelmaa.

Tuhannesta hakijasta nainen valikoitui sinkkukämppään ilmeisesti siksikin, että Adan äiti on pastori: ehkä tuotantoyhtiö ajatteli, että yhdistelmästä syntyy jotain.

– Äitini ei ole julkisuuden henkilö, joten ei hänestä sen enempää. Hän on kuitenkin hyväksynyt minut ohjelmassa, Ada Vesa sanoo.

Hottikset-reality-tv-sarja alkaa Nelosella keskiviikkona 31.8. kello 20.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .