Tässä on juhannuksen räjähtävin video – matkasaunaa raahataan pommien keskellä

Petäjävedellä on kuvattu kenties tämän vuoden huikein juhannusvideo, jossa kura lentää ja metsä räjähtää saunan takana. Epic ATV Sauna -nimistä videota on katsottu Youtubessa jo yli 20 000 kertaa.

Videon pääosassa on minikokoinen matkasauna, jota vedetään mönkijän perässä keskellä kuusikkoa, kuralammikoissa ja lopulta järveen asti. Ympärillä tehdään temppuja cross-pyörillä ja vesijeteillä ja räjäytellään maastoa – ja kaiken keskellä kaksi kaverusta yrittää epätoivoisesti saunoa.

Videon takana on Stunt Freaks Team -niminen kaveriporukka, joka kuvaa ammatikseen huimia stuntteja sisältäviä Youtube-videoita. Luonnollinen paikka saunavideon kuvaamiseen löytyi Petäjävedeltä, jossa on porukan harjoittelurata hyppyreineen ja metsäpolkuineen.

– Ajatus erilaisesta saunasta heräsi Lapin tundralla, jossa kuvasimme pitkiä päiviä sormet kylmästä puutuneina. Mietittiin sitten ihan vitsillä, että tehdään juhannukseksi omalle treenipaikalle petäjävedelle mönkkärin peräkärrystä sauna, siellähä on hyvä lämmitellä! kertoo Stunt Freaks Teamin Juha Ruokolainen.

Katso räjähtävä juhannusvideo alta tai tästä linkistä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .