Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – Red Fly Studio

Kultaisen kahdeksankymmentäluvun kasvatit tuskin muistavat syntymävuosikymmenensä tapahtumista paljoakaan. Suosittu amerikkalainen Teenage Mutant Ninja Turles -piirrosarja herättänee silti muistoja jokaisessa.

Laadullisesti samanniminen pelisarja oli lisenssipelien 1990-luvun kärkeä. Nintendon NES-konsolille julkaistut pelit keräsivät vankan fanijoukon, mutta sittemmin brändin videopelitoteutukset ovat ontuneet enemmän tai vähemmän.

Konsolien nykysukupolvelle lanseerattu Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows jatkaa sarjan vähemmän onnistuneiden osien jalanjäljillä. Kaikki edellytykset loistavaan toimintapeliin ovat olemassa, mutta valitettavasti peli-ilo torpataan järkyttävän heikolla toteutuksella.

Säännöllisesti tökkivän pelin ohjattavuus jättää toivomisen varaa. Samaan aikaan kuvakulmat poukkoilevat niin, että kentissä suunnistaminen on usein likipitäen mahdotonta. Kun kokonaisuuteen lisätään pelin keskinkertainen ulkoasu, tunteeton ääninäyttely ja vihollisten heikko tekoäly, ei kilpikonnatoimintaa pysty kirkkain silmin suosittelemaan edes pahimmalle vihamiehelleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Bar Bahan – tanssin jos huvittaa on kuin Tel Avivin Sinkkuelämää

Mökki Jyväskylän keskustan kupeessa sijaitsevassa siirtolapuutarhassa on oma pieni piilopaikka, jonne vieraatkin ovat tervetulleita – tästä tiedät, voitko astua porteista sisään

Ville Kuhmonen kunnosti vuosimallin 1955 Zetor-traktorin uuteen loistoon – "Purin tämän yhteen mutteriin saakka"

Marko Ahosen tärpit: Richard Nixonin mielenkiintoinen tarina kerrotaan neliosaisena dokumenttisarjana

Vanhat kuvat: Korpilahden poliisit hajuetäisyydellä pontikankeittäjistä – Moksissa mäskit maahan ja tuotantolaitos palasiksi

Marko Ahosen tärpit: Deadpool ei välitä tippaakaan siitä, mikä on korrektia ja hyvää käytöstä

Marko Ahosen tärpit: Ruotsalaisdraama Mansikkamaa kertoo herkästi nuoresta rakkaudesta

Jyväskyläläinen Janne Tuunanen kansainvälisesti kehutun ruokakulttuurikirjan kuvaajana: ”Ruuan laitto on mielestäni täydellinen yhtälö taidetta ja käytännöllisyyttä”

Tee hyvä hakemus, niin tämä bändi soittaa luonasi yksityiskeikan ilmaiseksi

Marko Ahosen tärpit: Dokumenttielokuva Leftover Women kertoo Kiinasta uudenlaisesta näkökulmasta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.