The Evil Within Tango Gameworks

Kaduttaa, että lupasin tehdä jutun toimintakauhupelistä The Evil Within. Se on nimittäin liian pelottava tällaiselle maitonaamalle. Tyylilajin ystäviä tämä tieto pelkästään ilahduttaa.

Poliisietsivä Sebastian Castellanos saapuu mielisairaalaan tutkimaan joukkomurhaa. Mies saa nopeasti turpiinsa yliluonnolliselta pahalta ja löytää itsensä roikkumasta katosta pää alaspäin keskellä verisiä ruumiita. Henkiinjäämistaistelu alkaa.

Evil Within on erittäin verinen ja väkivaltainen peli. Vastaan tulee jatkuvasti mutantteja ja hirviöitä sekä moottorisahaa heiluttelevia psykopaatteja.

Taisteleminen on perussettiä. Kun vihollista tarpeeksi kurmottaa, henkikulta säilyy seuraavat 10 sekuntia. Jalkajousi erottuu muista aseista edukseen monipuolisuutensa ansiosta.

Pelihahmon kuolemia on luvassa paljon, ja ne ovat todella brutaalia katsottavaa. Seuraavalla kerralla on syytä yrittää jotain muuta jippoa.

Maisemissa on mukavasti vaihtelua, eikä samoja nurkkia tarvitse juurikaan koluta uudelleen. Ikävää vain, että vihollisten lisäksi pelaaja saa taistella huonoja kamerakulmia ja jäykkää liikkuvuutta vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläinen pariskunta rakensi uskomattoman talon ilman lainaa ja vakituista työtä – katso kuvasarja

80-vuotias Juhani Heikkinen on raviradan teräsmies, jota tottelevat niin hevoset kuin koirat – mutta kissa on vain kissa

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.