The Evil Within Tango Gameworks

Kaduttaa, että lupasin tehdä jutun toimintakauhupelistä The Evil Within. Se on nimittäin liian pelottava tällaiselle maitonaamalle. Tyylilajin ystäviä tämä tieto pelkästään ilahduttaa.

Poliisietsivä Sebastian Castellanos saapuu mielisairaalaan tutkimaan joukkomurhaa. Mies saa nopeasti turpiinsa yliluonnolliselta pahalta ja löytää itsensä roikkumasta katosta pää alaspäin keskellä verisiä ruumiita. Henkiinjäämistaistelu alkaa.

Evil Within on erittäin verinen ja väkivaltainen peli. Vastaan tulee jatkuvasti mutantteja ja hirviöitä sekä moottorisahaa heiluttelevia psykopaatteja.

Taisteleminen on perussettiä. Kun vihollista tarpeeksi kurmottaa, henkikulta säilyy seuraavat 10 sekuntia. Jalkajousi erottuu muista aseista edukseen monipuolisuutensa ansiosta.

Pelihahmon kuolemia on luvassa paljon, ja ne ovat todella brutaalia katsottavaa. Seuraavalla kerralla on syytä yrittää jotain muuta jippoa.

Maisemissa on mukavasti vaihtelua, eikä samoja nurkkia tarvitse juurikaan koluta uudelleen. Ikävää vain, että vihollisten lisäksi pelaaja saa taistella huonoja kamerakulmia ja jäykkää liikkuvuutta vastaan.