"The Rock" valittiin maailman seksikkäimmäksi mieheksi

Seksikkäin elossa oleva mies on valittu vuodesta 1985 lähtien.

People-lehti valitsi vuoden 2016 seksikkäimmäksi mieheksi näyttelijänä ja showpainijana tutuksi tulleen Dwayne Johnsonin, jota kutsutaan myös lempinimellä The Rock.

44-vuotias Johnson on Forbesin mukaan maailman kovapalkkaisin näyttelijä. Hänet on nähty muun muassa Fast & Furious -elokuvissa sekä Skorpionikuninkaassa.

People-lehden haastattelussa Johnson arvelee, että hänen seksikkyytensä salaisuus on huumorintaju tai se, ettei hän yritä olla seksikäs.

Amerikkalainen People on valinnut vuosittain seksikkäimmän elossa olevan miehen jo vuodesta 1985 lähtien, jolloin kunnia meni näyttelijä Mel Gibsonille.

Viime vuonna seksikkäimmäksi valittiin jalkapalloilija David Beckham. Tittelin ovat aiemmin saaneet muun muassa Ryan Renolds, Johnny Depp, Matt Damon, George Clooney, Jude Law ja Brad Pitt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Pentti Rasinkangas tapasi isänsä ensimmäisen kerran 61-vuotiaana – on saanut saman palkinnon kuin Röllin luoja ja kertoo nyt tehneensä viimeiset laulunsa

Marko Ahosen tärpit: Veteraaninäyttelijä Sam Neill kiertää ympäri Tyyntä valtamerta

Miljoonasade-biisikilpailun voittokappale on Näkymätön

Marko Ahosen tärpit: Bond-seikkailu Mustekala muistuttaa nimeään ja on kovin vetelä esitys

Sienimetsässä näyttää nyt todella hyvältä – asiantuntija Jenna Purhonen kertoo, miten limanuljaska nyljetään oikeaoppisesti

Nämä olympialaiset järjestetään koronasta huolimatta – Jämsään odotetaan satoja juoksijoita

Jyväskylässä työskennellyt lääkäri Pippa Laukka panee 11 julkkiksen elämän kuntoon – Elämäntaparemontissa keuruulaisille tuttu Jippu

Jyväskylän Rock In The City peruuntui, kaksi sinne buukattua kotimaista kärkibändiä sai äkkipestin samalle viikonlopulle Lutakon Lippaan

Pieni pintaremontti voi nostaa myytävän asunnon kiinnostavuutta hurjasti – "Asiat, jotka ovat häirinneet asukasta, haittaavat todennäköisesti myös ostajaa"

Marko Ahosen tärpit: James Bond ottaa pitkän askeleen vähemmän höpsömpään suuntaan

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.