Tiistain 15.11. elokuvat

Aina lähelläsi

Tally (Michelle Pfeiffer) suhtautuu tv-journalismiin kunnianhimoisesti ja haluaa alalla pitkälle. Hänen pomonsa (Robert Redford) pystyy antamaan vinkin jos toisenkin. Romanssihan siitä tietenkin syntyy. Romanttinen draama Aina lähelläsi (Up Close and Personal, 1996) muistuttaa sisällöllisesti liikaa saippuaoopperaa. Tekninen toteutus on tosin selvästi tyylikkäämpi.

Liv klo 21.00-23.25

Nainen on valttia

Komedia Nainen on valttia (1944) on jäänyt suomalaisen elokuvan historiaan täsmälleen yhdestä syystä. Se on Ansa Ikosen ainoa ohjaustyö. Operettitähti Kirsti Kalpa (Ikonen) on oikea draamakuningatar, joten hän lavastaa rehevän riidan jälkeen itsemurhansa. Kirsti ryhtyy taloudenhoitajaksi ja päätyy asumaan yhdessä kahden poikamiespojan kanssa. Elokuvan on käsikirjoittanut Mika Waltari.

TV2 klo 12.50-14.30

Kirotut

Wes Cravenin ohjaama kauhukomedia Kirotut (Cursed, 2005) jää kovin hampaattomaksi, mikä on paha moka ihmissusielokuvalta.

Losangelesilaiset sisarukset (Christina Ricci, Jesse Eisenberg) uskovat saaneensa ylimääräistä voimaa ja karismaa ihmissuden pureman vuoksi. Joten puremaherkkua pitää saada lisää.

TV2 klo 23.15-00.50

Lakeview Terrace - tarkkailun alla

Chris (Patrick Wilson) ja Lisa Mattson (Kerry Washington) muuttavat ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Naapurissa asuva poliisi (Samuel L. Jackson) ei voi sulattaa sitä, että aviomies on valkoinen ja vaimo mustaihoinen.

Draamajännäri Lakeview Terrace (2008) on kohtalaisen järkevä ja kiinnostava elokuva pitkään.

Typerä ja ylilyövä loppu kuitenkin vie yhden tähden.

TV5 klo 21.00-23.15

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.