Tommi Soidinmäellä fanitapaaminen Keskisuomalaisessa arvonnan kera

Monen alan taitaja, vuoden 2004 Tangokuningas paljastaa tilaisuudessa uusia puolia itsestään.

Laulaja, muotisuunnittelija, korutaiteilija, näyttelijä ja yrittäjä Tommi Soidinmäki vierailee Keskisuomalaisessa Aholaidassa fanitapaamisessa torstaina 24. tammikuuta kello 13–15.

Tilaisuudessa faneilla on mahdollisuus jututtaa Soidinmäkeä sekä tutustua hänen tuotteisiinsa, joita ovat muun muassa vaatteet ja Ekso-korut. Vaatteita Soidinmäki suunnittelee yhdessä Iina Naumasen kanssa.

Ehkä Soidinmäki heltyy Aholaidassa myös lauluesitykseen, jos sitä häneltä kovasti pyydetään...

Harva tietää, että Soidinmäki on paitsi taiteilija, myös yrittäjä, joka on laajentanut yritystoimintansa hiljattain Lähi-itään. Osana fanivierailua onkin arvonta, jossa osallistujat voivat voittaa itselleen jonkun Soidinmäen suunnittelemista tuotteista. Arvontaan voi osallistua torstaihin 24. tammikuuta asti. Osallistu arvontaan lähettämällä tekstiviesti PAKETTI oma nimi numeroon 13520. Viestin hinta on 1,50 euroa.

Ilmoittautauminen fanitapaamiseen onnistuu lähettämällä tekstiviesti FANITAPAAMINEN numeroon 13520. Tämän viestin hinta on 0,95 euroa.

Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 Tangokuningas, joka asuu Jyväskylässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

Vanhat kuvat: Erimus ja Purje taistelivat voitosta Korpilahden jääraveissa

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.