Tommi Soidinmäeltä kaksi uutta korusarjaa julki – katso kuva miehen suunnittelemasta sydänriipuksesta

Laulaja-näyttelijä-yrittäjä Tommi Soidinmäen vauhti ei kun kiihtyy.

Jyväskyläläinen on julkaissut kaksi uutta korumallia Sydän sydämessäni sekä Ikuisuus, jotka tulevat markkinoille sopivasti kevään suuriin perhejuhliin. Tuotteet ovat Kultajousi-kaupoissa 26. huhtikuuta, mutta jo nyt koruista on tehty 5 000 ennakkovarausta.

Soidinmäki tekee korunsa aina tarinoiden kautta.

– Tässä Sydän sydämessäni voi nähdä kaikkiaan kahdeksan sydäntä. Ikuisuus taas kertoo suhteestani maailmankaikkeuteen, universumiin. On ollut hienoa huomata, miten ihmiset ovat korut nähdessään löytäneet niistä erilaisia asioita, kuten ihmisen tai esimerkiksi enkelin.

Sydän sydämessäni on sydämen muotoinen kaulariipus, Ikuisuus taas on risti. Kumpaakin korua saa kultaisena ja hopeisena.

Sydän sydämessä -korusarjan yhteydessä julkaistaan myös samanniminen singlelevy radioihin ja Spotifyihin. Soidinmäki on tehnyt biisiin sanat ja hänen hovisäveltäjänsä Maki Kolehmainen sävelen.

 

Myöhemmin tänä vuonna tulee Soidinmäeltä vielä kaksi korusarjaa.

Samaan aikaan mies jatkaa vaatebisneksessä, laulajana ja näyttelijänä. Soidinmäki näyttelee kesällä Ränssin Kievarissa Kuka nyt soittaa sir? -musiikkikomediassa. Karstulassa Wanhoissa Wehkeissä Soidinmäki näyttelee Tauno ja Ansa -näytelmässä Tauno Palon rooli, kun Ansa Ikosena on Eeva Saarenpää.

Syksyllä tulevat sitten konserttisalikiertue, joulukonsertit kotimaakunnassa sekä Tangon seitsemän veljestä -konserttisarja.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .