Torstai 5.7. elokuvat

Species: The Awakening

Species-sarjan elokuva (2007) yhdistää jälleen alien-hirviöt, seksin ja väkivallan. Lopputulos on noloa, veristä scifi-saippuaoopperaa. Huippulahjakas ja -seksikäs Miransa (Helena Mattsson) herää muistinsa menettäneenä keskeltä verilöylyä.

Never Back Down

Jake (Sean Faris) saa Floridan rikkaiden nuorten miesten laittomassa taistelukubissa kunnolla turpaansa. Sitä seuraavaa kovaa treeniä motivoi kosto. Never Back Down (2008) on Karate Kidin aivovammainen hardcore-versio.

Tulen valtakunta

Lohikäärmeet ovat heränneet henkiin ja tuhonneet lähes koko ihmiskunnan. Reikäpäinen jenkkisankari (Matthew McConaughey) saapuu apuun. Toiminnallinen fantasiaseikkailu Tulen valtakunta (Reign of Fire, 2002) on tyhmä kuin saapas mutta viihdyttävällä tavalla.

Orpokoti

Laura, hänen miehensä ja 7-vuotias adoptoitu poika muuttavat orpokotiin, jossa Laura itse vietti lapsuutensa. Espanjankielinen kauhudraama Orpokoti (El orfanato, 2007) on tunnelmallinen ja järkevä kummitustarina, jonka ei tarvitse pelata halvalla ja helpolla väkivaltakortilla. Tuottaja Guillermo del Toron kädenjälki näkyy vahvana.

Sellaisena kuin sinä minut halusit

Teuvo Tulion syntymän satavuotisjuhla jatkuu melodraamalla Sellaisena kuin sinä minut halusit (1944). Saaristossa elänyt ja viattomaksi kasvanut Maija (Marie-Louise Fock) saapuu kaupunkiin. Siellä hän turmeltuu perusteellisesti. Juuri tällaisista elokuvista me Tulion yhä parhaiten muistamme.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Julkkiskokki Maija Silvennoinen haluaa voin voina ja miehet miehinä, eikä minään vässyköinä – "Ei ruoka ketään tapa, jos sitä syö järkevästi"

Jyväskyläläislähtöinen Kasperi Kauppinen, 21, laati Selviytyjiä varten taktiikan, jossa olennaista oli valeidentiteetti – jopa paidan väri oli tarkkaan harkittu

Liikunnan Riemun poikakalenteri on täällä taas – tarjolla monipuolinen valikoima "mieskarkkeja"

Nooralotta Neziri säästi kymmenen vuotta asuntoa varten, ja nyt unelma on käymässä toteen – pariskunnan omakotitalo rakentuu Jyväskylään parhaillaan

Kolumni: Tuntematon sotilas -kuunnelma kannattaa kuunnella

Melkein yhtä söpö minipossu kuin Jyväskylän Esteri: Lilou partioi ja viihdyttää San Fransiscon lentoasemalla

KISS esiintyy vielä ainakin kerran Suomessa – End Of The Road -kiertue Helsingissä ensi kesänä

Nelosen tv-keväässä Katja Kätkä kisaa rahapalkinnosta Farmilla – Huutokauppakeisari jatkaa tammikuussa

Muuramelainen isäntä Esko Kaarlenkaski, 75, on haalinut pihapiiriinsä kirahvin ja ties mitä käkkyröitä ja häkkyröitä – katso video

Nyt puhuvat saarijärveläinen Maarit ja toivakkalainen Antti: First Dates -ohjelman treffimme saatiin kiusallisiksi leikkaamalla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.