Torstain 19.1. elokuvat

Robocop –

tulevaisuuden poliisi

MTV3 klo 23.05–01.10

Robocop-sarjan kolmas elokuva (Robocop 3, 1993) on kaikkea sitä, mitä ensimmäinen ei ollut: munatonta lässytystä ja kompromisseja vailla vähäisintäkään järkeä. Mukaan on tungettu jopa ärsyttävä lapsinero. Robocop vaihtaa kapinallisten puolelle, kun suuryritys aikoo jyrätä köyhien asuinalueen tasaiseksi.

Lentäjän nainen

AVA klo 21.00–22.55

Romanttinen draamakomedia Lentäjän nainen (La femme de l’aviateur, 1981) aloittaa ohjaaja Eric Rohmerin kuuden elokuvan sarjan. Avioliitossa elävä lentäjä Christian (Mathieu Carrière) katkaisee salaisen suhteensa Annen (Marie Rivière). Annella uusi poikaystävä ryhtyy mustasukkaisuuttaan pitämään pilottia silmällä.

Isän vanha ja uusi

TV1 klo 13.05–14.35

Arkkitehti Mauri Pekanpää (Tauno Palo) on vaihtanut vaimonsa (Ansa Ikonen) nuorempaan malliin (Hillevi Lagerstam). Pian hän kuitenkin alkaa haikailla entisen vaimonsa perään. Komedia Isän vanha ja uusi (1955) juhlisti Tauno Palon ja Ansa Ikosen 20 vuotta kestänyttä legendaarista yhteistyötä. Ohjaaja Matti Kassila palkittiin Jussilla.

K-18

TV5 klo 21.00–22.45

Seksihuumori on vaikea laji, sillä pelkät härskiydet ja paljas pinta eivät pitkälle riitä. K-18 (After School Special, 2003) ei kuitenkaan mitään muuta tarjoa. Sitä paljasta pintaakaan ei ole tarpeeksi. Kolme nuorta miestä ryhtyy tekemään pornoelokuvaa saadakseen rahaa, mainetta ja naisia.

Marko Ahonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.