Trine Enchanted Edition Frozenbyte

Kotimaisen peliteollisuuden laatu on parin vuosikymmenen aikana kiihdytellyt kohti maailman huippua. Muutamien maailman mainetta niittäneiden jättistudioiden lisäksi Suomessa toimii kymmeniä pienempiä yhtiöitä, joiden maailmanvalloitus on vielä edessäpäin.

Menestyminen vaatii peliosaamisen lisäksi liiketoimintalogiikan taitamista. Frozenbyten Trine Echanted Edition on sisältöjalostuksesta suuren maailman esimerkki. Kyseessä on yhtiön Trine-sarjan ensimmäisen osan uudelleenjulkaistu versio, joka on päivitetty käyttämään pelin jatko-osan huomattavasti edistyneempää grafiikkamoottoria.

Pelillisesti Echanced Edition eroaa alkuperäisestä Trinestä vain pienissä yksityiskohdissa. Suurin uudistus liittyy ulkoasuun: konepellin alla tehtyjen muutoksien ansiosta lopputuloksena on huikean kauniilla pelimaailmalla pelaajan mukaansa tempaava tasoloikka.

Trineä kehuessa ei tarvitse vetää kotiinpäin, sillä kyseessä on kaikilla mittapuilla maailmanluokan tuotanto. Upea pelimaailma, loistava pelattavuus ja kiehtova tarina sieppaavat otteeseensa päiväkausiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.