Tule tapaamaan Diandraa – Idols-voittaja faniensa keskelle

Keskisuomalaisen seuraavan Lukijatapaamisen vieras on Idols-tv-kilpailun voittaja, laulaja Diandra. Diandra on tavattavissa Aholaidassa (Aholaidantie 3), Keskisuomalaisen toimitalossa perjantaina 27.11. kello 16.30 niille, jotka ovat tapaamiseen ilmoittautuneet sekä niille, jotka vielä ilmoittautuvat.

Ilmoittautua voi lähettämällä hakusanan Fani numeroon 13520. Perjantaina tilaisuudessa Diandra jakaa nimmareita ja vastaa fanien kysymyksiin.

Diandra Flores on suomalainen laulaja, joka voitti Idols-tv-laulukilpailun kuudennen tuotantokauden 2012. Sen jälkeen Diandra on muun muassa tehnyt kaksi levyä. Hänen kultaa myynyt esikoisalbuminsa Outta My Head julkaistiin 2012.

Kaksi vuotta myöhemmin hän julkaisi toisen albuminsa Dynamiittii. Dynamiittii-albumin Keskisuomalaisessa arvostellut Vesa Rantama totesi tuolloin, että "paikoilleen jämähtänyt Idols-formaatti ei ole viime vuosina juuri ilonaiheita tuottanut, mutta... taitava ja monipuolinen Diandra Flores on yksi niistä".

Muusikoksi 2013 valmistunut Diandra esiintyi syksyllä 2014 Jyväskylä Sinfonian solistina. Diandra tulkitsi tuolloin muun muassa Whitney Houstonin, Tehosekoittimen, Paula Koivuniemen ja Kirkan kappaleita.

Marraskuussa 2015 Diandra julkaisi ensimmäisen joululevynsä Kerran joulukuun aikaan. Levyn myötä hän on parhaillaan kiertueella.

Diandra on tuttu myös vuoden 2013 Uuden Musiikin Kilpailusta, Tähdet, tähdet - sekä The Voice Kids -ohjelmista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .