Unibet: Talent-voitto matkaa Jyväskylään

Peliyhtiö Unibet pitää selvänä, että lauantaina käytävä Talent 2011 -finaali ratkaistaan kahden varsin erityyppisen laulajan, italialaissävelillään kansaa koskettaneen Jouko Lukkosen ja suloisen Molly Rosenströmin, välillä. Voittajaksi Unibet nostaa Lukkosen.

Jyväskyläläinen Jouko Lukkonen on hurmannut katsojia italialaissävelmillään tämän vuoden Talent-kilpailun alkukarsinnoista lähtien. Hänen nettivideonsa ovat nousseet suureen suosioon, ja Lukkosta on verrattu jo brittien Talentin superyllättäjään Susan Boyleen. Unibet uskoo, että pehmeä-äänisen eläkeläisen kansansuosio vie hänet koko kisan voittoon: Lukkonen saa Unibetilta selkeästi pienimmän voittokertoimen 1,75.

Unibetin mukaan Lukkosen ainoa varteenotettava haastaja on vasta 12-vuotias ihastuttava Molly Rosenström Karjaalta. Lahjakas laulajatar lauloi semifinaalissa tuomareiden mukaan "kuin enkeli", ja hänestä odotetaan jo tulevaisuuden laulajatähteä. Unibet uskoo, että tyttö voi onnistuessaan yllättää jopa Lukkosen, ja antaa hänelle kertoimen 3,50.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.