Unisex iskee aikarautaan

Trendiviisarit näyttävät nyt kohti rannekelloja, joissa riittää kokoa ja väriä. Uutuuskellojen muodikkaat unisex-henki ja miehekäs karheus viehättävät etenkin tyylitietoisia naisia.

Sukupuolirajoja kaatavissa kelloissa on nyt leveä ranneke ja suuri kellotaulu, joka on muodoltaan pyöreä tai särmikäs nelikulmio.

Rannekkeiden muotimateriaalit ovat alumiini, teräs, silikoni, kulutettu nahka ja muovi. Keraamisesta materiaalista valmistetut rannekellot ovat ylellinen uutuus, joka nousee luksusasusteiden kategoriaan.

Omaperäisyyttä kellopeliin tuovat huomiohakuiset värit kuten neonpinkki, oranssi, turkoosi, valkoinen ja tumma violetti. Klassiset ruskean sävyt ja musta ovat aina muodissa. Kuvan kello on Dieseliltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Vanhat kuvat: Metsänomistajat viisastumassa Saarijärvellä – isiltä perityt ja naapureilta opitut taidot eivät enää riitä

Syke 190, 127 kilokaloria reilussa seitsemässä minuutissa – VR-pelaaminen käy treenistä

Jyväskyläläinen pariskunta rakensi uskomattoman talon ilman lainaa ja vakituista työtä – katso kuvasarja

80-vuotias Juhani Heikkinen on raviradan teräsmies, jota tottelevat niin hevoset kuin koirat – mutta kissa on vain kissa

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.