Urpoimmat joululahjat, ole hyvä!

Siihen on enää kuukausi aikaa. Onko miehisten joululahjojen valitseminen tuskaa? Miehelläsi/rakastajallasi/isälläsi on jo kaappi täynnä solmioita, sopivaa kirjaa on vaikea valita ja partakone annettiin jo isänpäivänä.

Ei hätää. Tässä vaiheessa hölkkää apuun Palokan tonttu, kuuluisa lahjavinkkien jakaja.

Eli tässäpä joulun miehekkäät lahjahitit:

1) BORAT-ASU

Tämä voi tuntua eilisen jutulta, mutta se on aina trendikäs. Käytännöllinen ja mukava asu mökille, kotiin tai vaikka pikkujouluihin.

2) OLUTVYÖ

Saatavana kuusi, 12 tai 14 pulloa/tölkkiä nielevänä mallina. Pitää housut ylhäällä ja tölkit mukana. Mitä muuta mies tarvitsee?

3) SINAPPI-/KETSUPPIPYSSY

Jos on kokeillut sinappipyssyä, jää miettimään, kuinka on voinut elää ilman sitä. Sinapin ampuminen makkaran päälle vetää kaverit hiljaisiksi nuotiolla.

4) PIZZALEIKKURI

Voi pojat! Kun kesytön karju leikkaa salamipizzansa Pizza Boss 3000 -leikkurilla, ei äijempää oloa voi kuvitella.

5) KAKKUSAHA

Tämän tietää jokainen: kakun leikkaaminen saa miehen näyttämään pikkuisen homppelilta. Paitsi kun sen tekee aidolla kakkusahalla.

6) PEKONI-ILMANRAIKASTIN

Nuoren miehen toivelahja. Mikäli autoa hallitsee pekonin tuoksu, jokainen kyytiin vokoteltu tyttö ymmärtää nousseensa tosimiehen autoon.

Mutta jotain saatte tehdä itsekin. Eli selvittää näiden umpikivojen tuotteiden myyntipaikat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Paula Vesala tv-ohjelmassa: “Lapsuuden jouluni olivat vaikeita”

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.