Uskallatko katsoa: Tässä joulukalenterissa kohtaavat hyvä ja paha

Jyväskyläläinen alternative-malli Molla La Donna palkitsee 26 000 seuraajaansa jouluisella "dekkaritarinalla".

Jyväskyläläinen alternative-malli Molla La Donna haluaa ilahduttaa someseuraajiaan erilaisella joulukalenterilla. Molla julkaisee lauantaista 1.12. alkaen kuvajoulukalenteria omilla Facebook-sivuillaan (www.facebook.com/molladonna).

Ajatus on, että joulukalenteri muodostaa eräänlaisen dekkaritarinan hard boiled -tyyliin. Tarina on jyväskyläläisen Tarinantakojan Rami Lepistön käsialaa ja siinä käsitellään hyvän ja pahan kohtaamista.

– Tarinassa käsitellään oman persoonani eri puolia ja niiden keskinäistä ristiriitaa. Kaikissa meissä on hyvää ja pahaa. Kumpi vie voiton?, Molla kertoo.

Tarkemmin ei juonta tietenkään voi paljastaa paljastamatta koko stooria.

Molla on tehnyt joulukalenteria faneilleen neljä vuotta, joka vuosi hiukan erilaisen teeman pohjalle. Ihan pienestä yleisöstä ei ole kyse, sillä naisella on peräti 26 000 seuraajaa.

Tämän vuoden kalenteri on aikaisempia näyttävämpi ja siinä yhdistetään usean eri ammattilaisen osaamista. Projektiryhmään kuuluu valokuvaaja Sari Muhonen, käsikirjoittaja ja ohjaaja Rami Lepistö sekä videokuvaaja Heikki Sulander. Kalenteri kuvattiin Ravintola Mutkan tiloissa.

Kun Molla La Donna riisuu rooliasunsa ja poistaa taitelijameikkinsä, alta paljastuu tulevia parturi-kampaajia ohjaava Sini Ahonen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .