Uudet sketsihahmot tv-ruutuun

Nyt saa taas nauraa, suosittu huumorisarja Putous palaa telkkariin uusin jaksoin. Tosin lupaus naurusta perustuu vain aiempiin kokemuksiin, sillä suoraa lähetystä ei voi arvostella etukäteen.

Mukana on muutama uusi koomikko (katsokaa oheinen kuva) sekä joukko jo tuttuja kuminaamoja. Uuden sketsihahmokisan hahmot ovat salaisuus viime hetkeen saakka. Eiköhän niistä jälleen yksi tai jopa pari nouse kansalliseen tietoisuuden ja mediatähdeksi. Myös uusiin hokemiin on syytä valmistautua jo nyt.

Putous
MTV3 klo 19.30

Liikemiehen normielämää

Kalenterin mukaan tänään ei ole aprillipäivä, joten uusi reality-sarja liikemies Toivo Sukarin elämästä täytyy totta. Ja onhan sen pakko olla totta, koska pystyin katsomaan aloitusjakson etukäteen.

Millainen Sukari on siis julkisuuskuvansa takana? (Ihan kuin jotakuta kiinnostaisi.)

Sukari tekee juuri sitä, mitä voisi liikemiehen luulla tekevän. Sukarin jutut eivät ole kovin mielenkiintoisia, eikä hänellä ole karismaa. Aloitusjaksossa Toivo Sukari pohtii firmansa markkinointia ja tulevaisuutta, käy hammaslääkärissä, ajaa autolla ja pistää Nizzan-kämppänsä myyntiin.

Sukari
MTV3 klo 18.30

Millennium-startti uudessa muodossa

Stieg Larssonin Millennium-sarjan aloitus Miehet jotka vihaavat naisia (Män som hatar kvinnor, 2009) nähdään kahdessa 90-minuuttisessa jaksossa, joten ilmeisesti se on sitten minisarja. Verrattuna elokuvaan pituutta on tullut lisää puolisen tuntia.

Toimittaja Michael Blomkvist (Michael Nyqvist) päätyy tutkimaan rikkaan teollisuuspatruunan veljentyttären vuosikymmeniä sitten tapahtunutta katoamista. Pian hän tapaa hakkeri Lisbeth Salanderin (Noomi Rapace), joka on moderni moniongelmainen punk-versio Peppi Pitkätossusta.

Miehet jotka vihaavat naisia
Sub klo 21.00

Karppaus, uhka vai mahdollisuus?

Karppaus on monille uusi uskonto, jota tyrkytetään muillekin ainoana oikeana ruokavaliona. Toisten mielestä vähähiilihydraattinen ruokavalio on hetken muoti-ilmiö, josta seuraa pitkän päälle vain terveysongelmia.

Uudessa kotimaisessa lifestyle-sarjassa Hei, me karpataan testataan, mitä karppaus oikeasti on ja toimiiko se. Tosin kokeilu ei ole kovin vakuuttava, sillä testiryhmään kuuluu vain kaksi ihmistä, Anne ja Juha, eikä vertailuryhmää ole lainkaan. No, tämä onkin tv-viihdettä, ei tiedettä.

Karppaajia tukevat kokki Sami Garam, urheiluvalmentaja Jani Sievinen ja lääkäri Olli Sovijärvi.

Hei, me
karpataan
TV5 klo 17.00

Me olemme apinoita kaikki

Uusi kotimainen poliittinen satiirisarja on aina iso juttu. Animaatiosarjasta Apinatasavalta on luvassa 18 jaksoa ja varmasti enemmänkin, jos kansa sitä haluaa.

Päähenkilöt ovat apinoita ja maisemat muistuttavat kovasti Afrikkaa, mutta apinatasavalta on tietenkin oikeasti Suomi. Ensimmäisessä jaksossa irvaillaan lähinnä kuntauudistukselle, kun Vantaa päättää erota muusta Suomesta.

Ohjelman puffissa käsikirjoittaja Kalle Määttä toteaa, että "Apinatasavallassa vauhti, ei ajattelu, on kaiken a ja o". Hän on täysin oikeassa, ikävä kyllä.

Apinatasavalta
TV1 klo 21.15

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.