Uusi urheiluohjelma lupaa kertoa, miten ruskea juusto vaikuttaa suoritukseen

Viikonloppuna aloittavan Urheilustudion pääjuontajina toimivat jyväskyläläistaustaiset Laura Arffman ja Riku Salminen.

Ensi viikonloppuna penkkiurheilijat pääsevät nauttimaan viikonloppujen uudesta Urheilustudiosta. Ylen Urheilustudiossa avataan maailmancup-kisojen syitä ja seurauksia, sekä taustoitetaan ja käsitellään kansaa puhuttavia urheiluilmiöitä.

– Olemme urheilun ystävien seurana koko talvikauden perjantaista sunnuntai-iltaan. Pidämme huolen siitä, että katsoja viihtyy kanssamme läpi tapahtumien täyteisten viikonloppujen, talvilajien päätuottaja Kristiina Kekäläinen sanoo.

Urheilustudion pääjuontajina toimivat jyväskyläläistaustaiset Laura Arffman ja Riku Salminen.

Studiolähetysten vakiokasvoina toimivat asiantuntijat Sami Jauhojärvi (hiihtoa) ja Kalle Palander (alppilajit). Uransa viime kauteen päättänyt pikaluistelija Mika Poutala tekee uuden aluevaltauksen pureutuessaan urheilijoiden tarinoihin itse kuvaamassaan ja toimittamassaan sarjassa.

Urheilustudiossa nähdään lisäksi muun muassa minidokumenttisarja Krista Pärmäkoskesta ja selvitetään syitä norjalaisten ylivoimaan Hiihtohullu Norja -sarjassa.

Ja mikä merkitys menestykseen on liikunnallisella elämäntavalla, kouluilla, perheillä, legendoilla – tai ruskealla juustolla? Nämäkin asiat luvataan selittää.

Itse kilpailut ja Urheilustudio nähdään Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .