Uusien tangokuninkaallisten kohtalo vahvasti keskisuomalaisten käsissä

Seinäjoen Tangomarkkinat juhlii 35-vuotista taivaltaan kesällä 2019 vahvasti keskisuomalaisissa väreissä.

Tangotuomaristoon on nimetty seuraavat viihteen ammattilaiset, tangokuningas Jari Sillanpää, CatCat-duosta tuttu muuramelainen laulupedagogi ja laulaja Katja Kätkä, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja laulaja Kike Elomaa sekä musiikkitoimittaja, Jyväskylässä pitkään vaikuttanut Tarja Närhi.

Tuomariston puheenjohtajana toimii Seinäjoen Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki.

– Haen seuraavasta tangokuninkaallisesta vahvaa tulkitsijaa, joka osaa käyttää ääntään monipuolisesti ja koskettaa tulkinnallaan, pedagogi ja laulaja Katja Kätkä sanoo.

– Minulle tärkeää on tekstin laulaminen, sisällön ajatus. Ja aito kiinnostus tanssipaikkojen ja iskelmägenren artistiksi. Kiinnostava, raikas ja yleisöä lavoille tuova laulaja, Tarja Närhi määrittelee suosikkinsa.

Mahdollisista keskisuomalaisista kisaajista ei vielä tiedetä, mutta se tiedetään, että kaksi esikarsintaa on Keski-Suomessa: 22. helmikuuta Hotelli Keurusselässä Keuruulla sekä 23. helmikuuta Hotelli Summassaaressa Saarijärvellä.

Esikarsintatapahtumat ovat yleisölle suunnattuja viihteellisiä tanssi-iltoja, joissa on mukana Tangokuningatar 2014 Maria Tyyster, iskelmälaulaja Arto Nuotio sekä Tanssiorkesteri Sunset. Esikarsinnassa yleisö pääsee valitsemaan illan suosikkinsa suoraan jatkoon kilpailun seuraavaan vaiheeseen. Esikarsinnan kaikki laulusuoritukset tallennetaan lisäksi Tangotuomariston ruodittavaksi. Esikarsintakiertueen lisäksi kilpailuun voi osallistua lähettämällä kilpailusuorituksen videotallenteena järjestäjille 10. huhtikuuta mennessä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .