Uusin somevillitys on pepun paljastaminen kauniissa ympäristössä – tuleeko "maisemabelfie" pian Suomeen?

Jos haluat tempaista vappuna kunnolla, lienee paikallaan ottaa uudenlainen peppumeitsie.

Internetissä leviää uusi erikoinen ilmiö. Selfie, helfie, welfie, ja belfie -kuvien rinnalle on noussut haastajaksi "maisemabelfie". Siinä ideana on poseerata pylly paljaana kauniin maiseman edessä.

Selfie eli meitsie tulee sanasta self-portrait, ja sillä viitataan tunnetusti omakuvaan. Helfie eli hair selfie on hiuskuva, welfie kuntosalilla otettu hyvinvointikuva, ja belfie peppukuva. Uusi belfien muoto on jonkilainen belfie 2.0.

Mainsemabelfien katsojalle avautuu näkymät paitsi takamuksiin, myös kauniisiin maisemiin. Kyseenalaista ilosanomaa levittää Instagramissa Cheeky Exploits -niminen tili, jonka nimi viittaa paitsi juustoisuuteen, myös pyllynposkiin. Tilin sanoma on: "Tehdään maailmasta parempi pyllyjen avulla ja levitetään rakkautta", vapaasti suomennettuna.

Kuvia tili on julkaissut lyhyessä ajassa runsaasti ja samannimisellä aihetunnisteella on julkaistu jo sen verran tavaraa, että voidaan puhua jo ilmiöstä.

Uudenlaisia pyllykuvia otetaan eri puolilla maailmaa esimerkiksi tunnettujen muistomerkkien lähellä. Hämmentävin piirre ilmiössä lienee se, että monissa kuvissa näkyy muitakin ihmisiä paikalla kuvattavan lisäksi.

Kokosimme alle internetin näyttävimmät maisemabelfiet.

 

Maisemabelfie2 

Maisemabelfie3

Maisemabelfie4

Maisemabelfie5

Maisemabelfie6 

Maisemabelfie7 

Maisemabelfie8

Maisemabelfie9 

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .