Vain elämää -artistit julki – mukana tähtiä Virve Rostista VilleGalleen

Vain elämää -musiikkiohjelman tämänvuotiset osallistujat on julkaistu. He ovat Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle.

Osallistujista Pave Maijanen ja Virve Rosti löivät läpi jo 1970-luvulla. Maija Vilkkumaa, Anssi Kela ja Antti Tuisku ovat hekin kiintotähtiä. Sanni ja VilleGalle ovat aloittaneet hittikimaransa vasta viime vuosina.

Nelonen Median mukaan artistit ovat tänään matkustaneet ohjelman kuvauksiin Hirvensalmelle. Jaksot näytetään televisiossa syksyllä.

Viime vuonna Vain elämää -ohjelmassa olivat mukana Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann ja Elastinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

Melodista metallia soittava Arion aloitti John Smith Rock -festarin Laukaassa – katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.