Vain elämää palaa juurilleen – jatkosta ei vielä hiiskuta

Erityistä kaudelle on, että kaikki artistit ovat jo kertaalleen vierailleet Hirvensalmella.

Näyttämönä toimii jälleen Hirvensalmella sijaitseva Satulinna, kun suursuosiota nauttiva Vain elämää marssittaa televisioruutuihin uusimman tähtikaartinsa ohjelman seitsemännellä kaudella.

– Olemme iloisia, että kausi kuvattiin jälleen siellä, hehkuttaa Nelosen kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen.

Kaudella nähdään Sanni, Cheek, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Toni Wirtanen.

Viime kaudella artistit lensivät Espanjaan. Kuudes tuotantokausi nähtiin keväällä, kun aiemmat kaudet oli esitetty syksyllä.

Lähetysaika asettuu sekin taas alkuperäiseen uomaansa, perjantai-illan prime timeen. Jaksot ovat kaksituntisia ja kaikki kappaleet esitetään kokonaisuudessaan. Viime kausi esitettiin kahdessa osassa torstaina ja perjantaina.

Erityistä kaudelle on myös se, että kaikki artistit ovat jo kertaalleen vierailleet Hirvensalmella.

– Hämmentävintä oli, miten paljon ilmassa oli kuitenkin jännitystä. Osa heistä tuntee jo toisensa, mutta paljon on yllätyksiä luvassa. Musiikki on ohjelman tärkein elementti ja artistit heittäytyivät hienosti sen äärelle, Sormunen sanoo.

 

Nelosen merkittävä satsaus

 

Entä olivatko juuri nämä artistit ne, jotka haluttiin mukaan?

– Saimme hienon kattauksen saman pöydän ääreen. He ovat maan kovinta huippua. Tämänkokoisten tähtien kanssa operoidessa on paljon liikkuvia osia eikä tämä ole aina helppoa. Tästä porukasta olemme erittäin ylpeitä, Sormunen vastaa.

Sarjan loppumisella spekuloitiin jo ennen kuudennen tuotantokauden alkua. Sormunen ei ota kantaa siihen, mikä on tilanne erikoiskauden jälkeen.

– Parempi, että palataan näihin kysymyksiin myöhemmin.

Vain elämää on Sormusen mukaan yksi merkittävä osa koko Nelosen suomalaistuotantojen sarjaa. Se ei kuitenkaan ole suurin ohjelmatunneissa mitattuna.

 

Fakta: Näin etenee Vain elämää numero 7

  • Seitsemäs tuotantokausi Vain elämää -sarjasta alkaa Nelosella Etkot-jaksolla 1.9. Virallisesti kausi alkaa 8.9. perjantaina. Kaikki jaksot kestävät kaksi tuntia.
  • Kaikki osallistujat, Kaija Koo (1. kausi), Cheek (1.), Jari Sillanpää (1.), Juha Tapio (2.), Jenni Vartiainen (3.), Toni Wirtanen (3.) ja Sanni (4.), ovat vierailleet sarjassa aiemmin.
  • Päivät: Cheek 8.9., Jari Sillanpää 15.9., Sanni 22.9., Toni Wirtanen 29.9., Jenni Vartiainen 6.10., Juha Tapio 13.10. ja Kaija Koo 20.10. Lopuksi duetointipäivä Encore 27.10. ja Kaikki kappaleet -jaksot.
  • Fanien toiveesta kauden avauksesta eli Cheekin päivästä ei poikkeuksellisesti nähdä tai kuulla mitään ennakkomateriaalia ennen lähetyspäivää.
  • Sarjassa jokaisella artistilla on oma päivä, jonka aikana muut esittävät versioitaan hänen kappaleistaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vain elämää: Suuret tunteet tulvahtavat ruutuihin

Uusimmat

Tänään

Moniaistiseen saunahetkeen tarvitaan muutakin kuin kiuas – Näissä kohteissa on Tuusulan asuntomessujen elämyksellisimmät saunat

Pentti Rasinkangas tapasi isänsä ensimmäisen kerran 61-vuotiaana – on saanut saman palkinnon kuin Röllin luoja ja kertoo nyt tehneensä viimeiset laulunsa

Marko Ahosen tärpit: Veteraaninäyttelijä Sam Neill kiertää ympäri Tyyntä valtamerta

Miljoonasade-biisikilpailun voittokappale on Näkymätön

Marko Ahosen tärpit: Bond-seikkailu Mustekala muistuttaa nimeään ja on kovin vetelä esitys

Sienimetsässä näyttää nyt todella hyvältä – asiantuntija Jenna Purhonen kertoo, miten limanuljaska nyljetään oikeaoppisesti

Nämä olympialaiset järjestetään koronasta huolimatta – Jämsään odotetaan satoja juoksijoita

Jyväskylässä työskennellyt lääkäri Pippa Laukka panee 11 julkkiksen elämän kuntoon – Elämäntaparemontissa keuruulaisille tuttu Jippu

Jyväskylän Rock In The City peruuntui, kaksi sinne buukattua kotimaista kärkibändiä sai äkkipestin samalle viikonlopulle Lutakon Lippaan

Pieni pintaremontti voi nostaa myytävän asunnon kiinnostavuutta hurjasti – "Asiat, jotka ovat häirinneet asukasta, haittaavat todennäköisesti myös ostajaa"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.