Vakavan sairauskohtauksen saanut Hector uskoo toipuvansa loppuvuoden keikoille – yksi sovittu esiintyminen on Jyväskylässä

Hectorilta ilmestyy marraskuussa "ensimmäinen ja viimeinen" joululevy

Laulaja-lauluntekijä Hector uskoo toipuvansa kuntoon loppuvuoden kiertueelleen. Yksi sovituista esiintymisistä hänellä on Jyväskylän Paviljongissa maanantaina 3. joulukuuta.

Kiertueen järjestäjä Eastway Live tiedotti tänään, että Hector joutui viime viikonloppuna sairaalahoitoon vakavan sairauskohtauksen vuoksi. Tiedotteen mukaan Hectorin sydämen laskimosuonissa todettiin kaksi tukosta ja hänelle tehtiin molempiin suoniin onnistunut pallolaajennusoperaatio. Hector kotiutui tiistaina.

Hectorin tavoitteena on nousta joulukuussa konserttilavoille. Kiertueen nimi on Hengissä Joulun Hengessä. Konserteissa kuullaan myös Hectorin uusia joululauluja. Marraskuussa Hectorilta ilmestyy "ensimmäinen ja viimeinen" joululevy, nimeltään Joululevy.

Parhaillaan Hector kirjoittaa jatkoa viime vuonna julkaistulle Asfalttihippi-muistelmakirjalleen. Teos on tarkoitus julkaista syksyllä 2019.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .