Venezuela hyllytti Simpsonit

Animaatiosarja Simpsonit on ainakin toistaiseksi poistettu Venezuelan television ohjelmistosta. Syy hyllytykseen on epäily sarjan haitallisesta vaikutuksesta lapsiin.

Simpsonit pyöri Venezuelan tv:ssä espanjaksi dubattuna aamupäivisin. Tv-ohjelmia Venezuelassa valvova elin kertoo saaneensa katsojilta Simpsoneista lukuisia valituksia.

Simpsonien ohjelmapaikan otti viihdesarja Baywatch.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Syke 190, 127 kilokaloria reilussa seitsemässä minuutissa – E-pelaaminen käy treenistä

Jyväskyläläinen pariskunta rakensi uskomattoman talon ilman lainaa ja vakituista työtä – katso kuvasarja

80-vuotias Juhani Heikkinen on raviradan teräsmies, jota tottelevat niin hevoset kuin koirat – mutta kissa on vain kissa

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.