Virpi Kätkä putosi viimeisenä naisena Selvityjistä

Jyväskyläläistaustainen laulaja Virpi Kätkä putosi Selviytyjät Suomi -tv-ohjelmasta viime metreillä ja viimeisenä naisena. Hän oli kolmastoista kilpailija, joka koki heimoneuvostossa karun kohtalon sunnuntaina 5. toukokuuta. Virpin pudottamista äänestivät Wallu Valpio, Kim Herold ja Virpin kanssa hyväksi kaveriksi saarella tullut Miska Haakana.

Seuraavassa jaksossa kolme jäljelle jäänyttä kisaavat paikasta finaalikaksikkoon. Pudonneista kilpailijoista koostuva tuomarineuvosto äänestää näistä kahdesta vaihtoehdosta mieluisemman voittajan ja 30 000 euron rahapotin saajan.

Jokainen halunnee kaverikseen finaaliin itseään epäsuositumman tyypin. Keskisuomalaisittain kysymys kuuluukin, selviytyykö Jyväskylässä syntynyt Valpio finaalikaksikkoon?

– Minulla ei olisi ollut mahdollisuuksia kärkikaksikkoon. Ei ollut näissä pojissa muuta vaihtoehtoa, kuin että, jos Miska olisi ottanut riskin ja valinnut minut sinne. Hän kai pelkäsi, ettei sitten voittaisi. Siellä finaalissa se likainen peli vasta alkaa, Virpi kommentoi pudotustaan lähetyksessä.

Selviytyjät Suomi tv-ohjelman finaali (jakso 15/15) nähdään Nelosella ensi sunnuntaina 12. toukokuuta kello 20 alkaen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .